Timmer Abonnement

 

Ontvang een half jaar lang elke maand een uniek timmer pakketje. Iedere eerste week van een nieuwe maand ligt er een pakketje voor je klaar of wordt hij thuis bezorgd.

 

Het timmer abonnement is gebaseerd op de Kinderwerkplaats en Workshops die ik hier geef in de Kliederschuur. De kinderen die hier komen zijn meestal tussen de 5 en 12 jaar. Zijn ze wat jonger dan doe je waarschijnlijk veel samen, zijn ze wat ouder dan kunnen ze het waarschijnlijk redelijk zelfstandig.

In de Kliederschuur volg ik de seizoenen en feestdagen. Dat is dan ook terug te zien in het abonnement. 

 

WIST JE DAT?
Wist je dat er ook een Timmer Abonnement is!? Dan ontvang je in de eerste week van een nieuwe maand een timmer pakketje.

 

Hier kun je zien welke timmer pakketten er afgelopen maanden verzonden zijn: https://www.dekliederschuur.nl/inspireren/pakketten/maandelijkse-abonnementen-1/timmer-abonnement

 

Je koopt een abonnement voor een half jaar. Dan ontvang je dus 6 keer een pakketje. Na dit half jaar kun je kijken of je door wilt gaan met dit abonnement of dat je hem wilt omzetten naar een ander abonnement. 

 

HALF JAAR ABONNEMENT VAN DE KLIEDERSCHUUR
Ophalen bij De Kliederschuur: €99,99
Thuis bezorgd in Nederland: €124,99
Thuis bezorgd in België: €149,99

 

Als je meerdere abonnementen besteld je één keer thuis bezorgd in Nederland of België en voor de rest mag je aanklikken 'Ophalen bij De Kliederschuur'. Zodat je maar één keer de bezorgkosten hoeft te betalen. 

 

Tip! Wil je gedurende het half jaar een keer wat extra bestellen in de webshop van De Kliederschuur?  Dan mag je bij je bestelling aanklikken ‘Gratis afhalen bij De Kliederschuur’ en dan bij de opmerkingen vermelden: ‘Meesturen met abonnement nummer: …’. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen.

 

De timmer pakketten van de Kliederschuur zijn gebaseerd op de activiteiten die ik doe met de kinderen in de Kliederschuur. Kinderen van 5 t/m 12 jaar doen de activiteiten onder mijn begeleiding. En kinderen van 1 t/m 4 jaar komen hier onder begeleiding. Dus het is wenselijk om de activiteiten thuis ook SAMEN of onder BEGELEIDING te doen.
In de Kliederschuur mag alles vies worden, komen de kinderen met oude kleding aan of gebruiken ze een schort. Gebruik thuis dus ook TAFELBEDEKKING, trek OUDE KLEDING aan of gebruik een SCHORT. En leg voor de zekerheid maar een OUDE HANDDOEK klaar. Zeker wanneer je werkt met de voedingskleurstoffen. Wil je geen 'vieze' handen krijgen, trek dan HANDSCHOENTJES aan. Zijn er jonge kinderen aanwezig bij de activiteiten, let er dan op dat ze de materialen NIET IN HUN MOND STOPPEN.