Messy Play

Op de vrijdag ochtend is er Messy Play van 10:00 tot 11:00 uur in De Kliederschuur. Voor kinderen van 1,5 tot en met 4 jaar. Een broer of zus die toevallig vrij is mag uiteraard mee.

 

Tijdens een Messy play ochtend bied ik verschillende vormen van Sensopatisch Spel door elkaar heen. Rijst, waterparels, bloem, druppelen met gekleurd water, rijden met auto's door de verf. Dat wordt dus Messy!

 

Iedere week worden er verschillende materialen, activiteiten en technieken aangeboden. Altijd aansluitend op de Seizoenen en Feestdagen. 

Bij kinderen onder de 2,5 jaar wil ik graag dat je in de Messy Play ruimte blijft. Bij oudere kinderen kan er ook een kopje koffie worden gedronken aan de grote atelier tafel. Na het kliederen, als de kinderen schoon zijn gepoetst, sluiten we samen af met wat drinken met wat lekkers aan de grote atelier tafel.

De kosten zijn €12,50 per kind en €2,50 per volwassenen. Een 5 strippenkaart voor 1 kind en 1 volwassenen voor zowel de Messy Play als het Peuter en Kleuter Atelier kost €55,00. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke vrijdag ochtend er weer een Messy Play op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.

Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket bestellen voor de Messy Play. Het ticket is geldig voor 1 kind en 1 volwassenen. Je kunt een extra ticket voor een volwassenen of een kind bij bestellen. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt besteld en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.

Heb je een strippenkaart dan moet je alsnog even een plekje reserveren in de agenda en mij een mailtje doen met welke datum je hebt gereserveerd.

Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer. 

 

We beginnen eerst met de vrijdag ochtend. Uit ervaring weet ik nu dat weer open gaan niet gelijk zo is als het was. Als de vrijdag ochtend weer lekker loopt, komt er een ochtend bij. 

 

Ik werk met kleine groepjes van maximaal 10 kinderen. Dus reserveer snel in plekje in de online agenda van de Kliederschuur!