Sensopatisch Spel Abonnement

 

Op deze pagina kun je zien wat er per maand in het maandelijks Sensopatisch Spel abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

Nieuw Abonnement 

 

 

Bij een nieuw Sensopatisch Spel Abonnement ontvang je de eerste keer het Basis Sensopatisch Spel Pakket t.w.v. €29,99. Ik dit pakket zitten de basis materialen die je nodig bent voor Sensopatisch Spel. De houten Kliederbak, een glazen potje die je zelf kunt vullen, basis bakjes, het roersetje en een houten tang. Inclusief informatie over Sensopatisch Spel.

 

In het houten opbergrekje kun je de glazen potjes mooi opbergen. Alles wat je mooi gepresenteerd in het zicht zet zal sneller gepakt worden, dan wanneer het in een kastje achter deurtjes staat.

 

De opbergdoos kun je aanvullen met je eigen materialen. En de materialen die je steeds ontvangt bij de nieuwe pakketjes kun je er ook in bewaren. En dan hoop ik dat je de bak er regelmatig bij pakt om heerlijk sensopatisch mee te spelen. Wel altijd onder toezicht uiteraard.

 

Heb je de meeste producten uit het basispakket al in huis? Dan mag je dit aangeven bij de opmerkingen. Dan starten we gelijk met de sensorische pakketten.

 

 

 

Maand Augustus Thema Piraten 

 

 

Leuke aanvulling op / uitbreiding van het pakket steentjes zoeken van vorige maand. 

 

Maand Juli Steentjes Zoeken 

 

 

Maand Juni IJsjes Maken

 

 

Pas altijd op met waterparels. Wees er zeker van dat ze niet in de mond worden gestopt. 

 

Maand Mei Potjes Cyclus van De Vlinder 

 

 

Sensorisch spelen en zo leren over de cyclus van de vlinder. 

 

 

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.