Sensopatisch Spel Abonnement

 

Op deze pagina kun je zien wat er per maand in het maandelijks Sensopatisch Spel abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

April Thema De Boerderij 

 

 

Sensopatisch spel set thema de boerderij. Met maïs als basis met daarbij mooie houten boerderij vulvormen en een schepje.

 

April Thema Lente (De Tuinman)

 

 

Sensopatisch spel set thema Lente of de tuinman. Met koffie als basis wat ook nog heel erg lekker ruikt. Met bij het thema passende materialen. Bied niet alles in een keer aan, maar voeg steeds wat toe. En laat eventuele te kleine onderdelen eerst nog even weg. 

 

 

Spuit het hoofdje goed nat en zet hem in het glazen potje met water. Zorg dat het touwtje het water kan opnemen. Geef hem dan een mooi plekje voor het raam in het zonlicht.

 

Na een paar dagen zal je zien dat er gras uit het hoofd zal groeien. En dat gras moet natuurlijk ook geknipt worden! Spuit het gras weer lekker nat na een kappers beurt. En laat het haar maar weer groeien.

 

Maart Thema Pasen

 

 

Sensopatisch spel set thema pasen. Met vogelzaad als basis. Met een grote vulvorm en bij het thema passende materialen. Bied niet alles in een keer aan, maar voeg steeds wat toe. En laat eventuele te kleine onderdelen eerst nog even weg. 

 

 

Februari Thema Feest

 

 

Sensopatisch spel set thema feest. Met gekleurde confetti en geknipte rietjes. Met bij het thema passende materialen. Bied niet alles in een keer aan, maar voeg steeds wat toe. En laat eventuele te kleine onderdelen eerst nog even weg. 

Januari Thema Winter 

 

 

Sensopatisch spel set thema winter. Met geraspte kokos als sneeuw die ook nog heel erg lekker ruikt en taste safe is. Met bij het thema passende materialen. Bied niet alles in een keer aan, maar voeg steeds wat toe. En laat eventuele te kleine onderdelen eerst nog even weg. 

 

 

LET OP!
Als je kinderen ECHTE of SENSORISCHE materialen aanbiedt (geen speelgoed) dan doe je dit altijd onder toezicht, speel je er samen mee en blijf je erbij.

 

Ik organiseer speelochtenden, verstrek informatie en maak pakketten. Maar je bent altijd zelf verantwoordelijk voor dat wat je aanbiedt. Ik geef tips en deel mijn ervaringen maar JIJ moet ZELF beoordelen of het aansluit bij de leeftijd, interesse, ontwikkeling van JOUW kind(eren).

 

De losse sensorische en proces gerichte producten en complete pakketten in de Webshop van De Kliederschuur zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Kinderen die hier naar een Snoezel Uitje, Messy Play, Peuter en Kleuter Atelier, Kinderwerkplaats of Workshops komen, zijn altijd onder begeleiding van een volwassene.

 

Daarom zijn de producten en pakketten uniek, out of the box en vaak zelfgemaakt. En moet er altijd SAMEN of onder BEGELEIDING mee gespeeld, geknutseld en geëxperimenteerd worden. In de Kliederschuur mag alles vies worden, komen de kinderen met oude kleding aan of gebruiken ze een schort. Gebruik thuis dus ook TAFELBEDEKKING, trek OUDE KLEDING aan of gebruik een SCHORT. Zijn er jonge kinderen aanwezig bij de activiteiten, let er dan op dat ze de materialen NIET IN HUN MOND STOPPEN.

 

 

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.