Sensopatisch Spel Abonnement

 

Op deze pagina kun je zien wat er per maand in het maandelijks Sensopatisch Spel abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

 

Maand Februari Thema Feest

 

 

Sensopatisch spel set thema feest. Met gekleurde confetti en geknipte rietjes. Met bij het thema passende materialen. Bied niet alles in een keer aan, maar voeg steeds wat toe. En laat eventuele te kleine onderdelen eerst nog even weg. 

Maand Januari Thema Winter 

 

 

Sensopatisch spel set thema winter. Met geraspte kokos als sneeuw die ook nog heel erg lekker ruikt en taste safe is. Met bij het thema passende materialen. Bied niet alles in een keer aan, maar voeg steeds wat toe. En laat eventuele te kleine onderdelen eerst nog even weg. 

 

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.