Baby Abonnement

Ontvang een jaar lang elke maand een uniek sensorich baby pakketje. Iedere maand ligt er een pakketje voor je klaar of wordt hij thuis bezorgd.

 

Denk hierbij aan de baby sjaaltjes, sensory buisjes, ballen of bottles, schattenmandjes, baby zakjes, baby linten en kliederen met o.a. jello.


In de Kliederschuur volg ik de seizoenen en feestdagen. Dat is dan ook terug te zien in het abonnement. Ook de abonnementen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Hier kun je zien welke baby pakketten er de afgelopen maanden verzonden zijn: https://www.dekliederschuur.nl/de-kliederschuur/verkoop/abonnementen-1/baby-abonnement

 

Je koopt een abonnement voor een jaar. De waarde van een pakketje ligt tussen de €15,00 en de €25,00. Na dit jaar kun je kijken of je door wilt gaan met dit abonnement of dat je hem wilt omzetten naar een ander abonnement. Bijvoorbeeld van het baby naar het sensopatisch spel abonnement.

 

Als je het abonnement pakketje ophaalt bij De Kliederschuur kost het €15,00 per maand. Wil je het pakketje mandelijks thuis bezorgd hebben in Nederland dan kost dit €22,50 per maand. En naar België €25,00 per maand. 


JAAR ABONNEMENT VAN DE KLIEDERSCHUUR
Je kunt kiezen uit een baby, sensopatisch spel en creatief abonnement.
Ophalen bij De Kliederschuur: €180,00
Thuis bezorgd in Nederland: €270,00
Thuis bezorgd in België: €300,00

 

Als je meerdere abonnementen besteld je één keer thuis bezorgd in Nederland of België en voor de rest mag je aanklikken 'Ophalen bij De Kliederschuur'. Zodat je maar één keer de bezorgkosten hoeft te betalen. 

 

Tip! Wil je gedurende het jaar een keer wat extra bestellen in de webshop van De Kliederschuur?  Dan mag je bij je bestelling aanklikken ‘Gratis afhalen bij De Kliederschuur’ en dan bij de opmerkingen vermelden: ‘Meesturen met abonnement nummer: …’. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen.

 

LET OP!
Als je kinderen ECHTE of SENSORISCHE materialen aanbiedt (geen speelgoed) dan doe je dit altijd onder toezicht, speel je er samen mee en blijf je erbij.

 

Altijd onder toezicht of samen mee spelen. Bij kinderen onder de 3 blijf je er bij en bij baby's zit je er naast!

 

Ik organiseer speelochtenden, verstrek informatie en maak pakketten. Maar je bent altijd zelf verantwoordelijk voor dat wat je aanbiedt. Ik geef tips en deel mijn ervaringen maar JIJ moet ZELF beoordelen of het aansluit bij de leeftijd, interesse, ontwikkeling van JOUW kind(eren).

 

Controleer de producten ook regelmatig. Is alles nog heel? Zit alles nog goed en stevig vast?

 

De losse sensorische en proces gerichte producten en complete pakketten in de Webshop van De Kliederschuur zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Kinderen die hier naar een Snoezel Uitje, Messy Play, Peuter en Kleuter Atelier, Kinderwerkplaats of Workshops komen, zijn altijd onder begeleiding van een volwassene.

 

Daarom zijn de producten en pakketten uniek, out of the box en vaak zelfgemaakt. En moet er altijd SAMEN of onder BEGELEIDING mee gespeeld, geknutseld en geëxperimenteerd worden. In de Kliederschuur mag alles vies worden, komen de kinderen met oude kleding aan of gebruiken ze een schort. Gebruik thuis dus ook TAFELBEDEKKING, trek OUDE KLEDING aan of gebruik een SCHORT. Zijn er jonge kinderen aanwezig bij de activiteiten, let er dan op dat ze de materialen NIET IN HUN MOND STOPPEN.