Baby Abonnement

Ontvang een jaar lang elke maand een uniek sensoriche baby pakketje. Iedere maand ligt er een pakketje voor je klaar of wordt hij thuis bezorgd.

 

Denk hierbij aan de baby sjaaltjes, sensory buisjes, ballen of bottles, schattenmandjes, baby zakjes, baby linten en kliederen met o.a. jello.


In de Kliederschuur volg ik de seizoenen en feestdagen. Dat is dan ook terug te zien in het abonnement. Ook de abonnementen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Hier kun je zien welke baby pakketten er de afgelopen maanden verzonden zijn: https://www.dekliederschuur.nl/de-kliederschuur/verkoop/abonnementen-1/baby-abonnement

 

Je koopt een abonnement voor een jaar. Dan ontvang je dus 12 keer een pakketje. Na dit jaar kun je kijken of je door wilt gaan met dit abonnement of dat je hem wilt omzetten naar een ander abonnement. 

 

JAAR ABONNEMENT VAN DE KLIEDERSCHUUR
Ophalen bij De Kliederschuur: €199,95
Thuis bezorgd in Nederland: € 274,95
Thuis bezorgd in België: € 324,95

 

Als je meerdere abonnementen besteld je één keer thuis bezorgd in Nederland of België en voor de rest mag je aanklikken 'Ophalen bij De Kliederschuur'. Zodat je maar één keer de bezorgkosten hoeft te betalen. 

 

Tip! Wil je gedurende het jaar een keer wat extra bestellen in de webshop van De Kliederschuur?  Dan mag je bij je bestelling aanklikken ‘Gratis afhalen bij De Kliederschuur’ en dan bij de opmerkingen vermelden: ‘Meesturen met abonnement nummer: …’. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen.