Baby Abonnement

 

Op deze pagina kun je per maand zien wat er in het maandelijks Baby abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

Maand Fanuari Thema Feest

 

 

Groot sensorisch buisje met waterparels en glitters. Armbandje met gekleurde bellen. En een sensybal met gekleurde pom poms. Blijf er wel goed bij met de bal. De bal kun je niet zo goed dichtplakken als een sensorische fles. 

 

Maand Januari Thema Winter

 

 

Sensorische fles met nep sneeuw, sneeuwvlokken, witte veren  en pinguins. De sensorische zak met nep sneeuw, sneeuwvlokken en witte veren kun je met tape vastmaken op de grond, blad babystoel of op het raam. Zodat je kind er aan kan voelen. De blauwe sponsjes kun je aanbieden in een laagje water. Wel opletten dat als je kind tandjes heeft of krijgt er geen stukjes vanaf gaat bijten. Altijd onder toezicht uiteraard.

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.