Baby Abonnement

 

Op deze pagina kun je per maand zien wat er in het maandelijks Baby abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

 

Nieuw Abonnement 

 

 

Bij een nieuw Sensopatisch Baby Abonnement ontvang je de eerste keer het Basis Sensopatisch Baby pakket t.w.v. €29,99. Ik dit pakket zitten de basis materialen die je nodig bent voor Sensopatisch Spel met Baby's. De rustige baby sjaaltjes, een brede en een smalle sensorische fles, een baby buisje, een houten bijtring om bijvoorbeeld een baby sjaaltjes aan vast te knopen en een leeg Schattenmandje.

 

In het houten opbergrekje kun je de flessen mooi opbergen. Alles wat je mooi gepresenteerd in het zicht zet zal sneller gepakt worden, dan wanneer het in een kastje achter deurtjes staat. 

 

De opbergdoos kun je aanvullen met je eigen materialen, denk aan mooie materialen voor in het Schattenmandje. En de materialen die je steeds ontvangt bij de nieuwe pakketjes kun je er ook in bewaren. En dan hoop ik dat je de doos en de flessen er regelmatig bij pakt om er samen heerlijk sensopatisch mee te spelen. 

 

Heb je de meeste producten uit het basispakket al in huis? Dan mag je dit aangeven bij de opmerkingen. Dan starten we gelijk met de sensorische pakketten.

 

 

 

Maand Augustus Ballon Bal

 

 

Doe een lege ballon in de stoffen hoes en blaas hem dan op. Doe er een knoop in en verstop het kontje van de ballon onder het stof. Zo kan je kleintje veilig met de ballon spelen. 

 

 

De ballon blijft ook lang heel, hij krimp alleen wat zoals je op foto 3 kunt zien. Je doet er gemakkelijk weer een nieuwe ballon in.

 

Maand Juli Schattenmandje 

 

Maand Juni Waterpret

 

 

Leuke materialen die in combinatie met een klein laagje water zorgen voor veel waterpret. Individueel in een bak of alles samen in een grote tuff tray. Zie de foto's.

 

 

De set bevat de volgende materialen: splash ballen, noodles, ballen, sponsen, deksels met magneetstaaf en een schepje.

 

 

Baby's ontdekken met hun mond, en er aan even proeven is dan ook niet erg. Hou wel in de gaten at er bijvoorbeeld van de sponsen en noodles geen stukjes vanaf worden gebeten. Bied dan wat anders zoals de deksels aan.

 

 

LET OP! Doe dit spel wel AlTIJD samen of onder toezicht. Laat je baby NOOIT alleen met deze materialen en water!

 

 

Maand Mei Flessen Cyclus van De Vlinder

 

 

Sensorisch spelen en zo leren over de cyclus van de vlinder. 

 

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.