Baby Abonnement

 

Op deze pagina kun je per maand zien wat er in het maandelijks Baby abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

Mei Thema De Boerderij 

 

 

Sensorische fles met maïs en boerderij dieren. Met een set regenboog boeren sjaals. Lees in de link hieronder wat je allemaal met deze leuke boeren sjaals kunt doen. Altijd onder toezicht uiteraard, lees ook de tekst onderaan. 

 

April Thema Lente 

 

 

Sensorische fles met droogbloemen. Groot sensorische buisje met gekleurde belletjes. En een houten bijtring met gekleurde lente linten. Altijd onder toezicht uiteraard, lees ook de tekst onderaan. 

 

Maart Thema Pasen

 

 

Sensorische fles met groene vermicelli en mooie paas materialen. Houten bijtring met ehasjte konijnen oortjes. En een sensorische ei gevuld met groene vermicelli en mooie paas materialen. Blijf er wel goed bij met het ei. Het ei kun je niet zo goed dichtplakken als een sensorische fles. Altijd onder toezicht uiteraard, lees ook de tekst onderaan. 

 

 

Februari Thema Feest

 

 

Groot sensorisch buisje met waterparels en glitters. Armbandje met gekleurde bellen. En een sensorische met gekleurde pom poms. Blijf er wel goed bij met de bal. De bal kun je niet zo goed dichtplakken als een sensorische fles. Altijd onder toezicht uiteraard, lees ook de tekst onderaan. 

 

Januari Thema Winter

 

 

Sensorische fles met nep sneeuw, sneeuwvlokken, witte veren  en pinguins. De sensorische zak met nep sneeuw, sneeuwvlokken en witte veren kun je met tape vastmaken op de grond, blad babystoel of op het raam. Zodat je kind er aan kan voelen. De blauwe sponsjes kun je aanbieden in een laagje water. Wel opletten dat als je kind tandjes heeft of krijgt er geen stukjes vanaf gaat bijten. Altijd onder toezicht uiteraard, lees ook de tekst onderaan. 

 

LET OP!
Als je kinderen ECHTE of SENSORISCHE materialen aanbiedt (geen speelgoed) dan doe je dit altijd onder toezicht, speel je er samen mee en blijf je erbij.

 

Altijd onder toezicht of samen mee spelen. Bij kinderen onder de 3 blijf je er bij en bij baby's zit je er naast!

 

Ik organiseer speelochtenden, verstrek informatie en maak pakketten. Maar je bent altijd zelf verantwoordelijk voor dat wat je aanbiedt. Ik geef tips en deel mijn ervaringen maar JIJ moet ZELF beoordelen of het aansluit bij de leeftijd, interesse, ontwikkeling van JOUW kind(eren).

 

Controleer de producten ook regelmatig. Is alles nog heel? Zit alles nog goed en stevig vast? Losse draadjes bijvoorbeeld knip je af.

 

De losse sensorische en proces gerichte producten en complete pakketten in de Webshop van De Kliederschuur zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Kinderen die hier naar een Snoezel Uitje, Messy Play, Peuter en Kleuter Atelier, Kinderwerkplaats of Workshops komen, zijn altijd onder begeleiding van een volwassene.

 

Daarom zijn de producten en pakketten uniek, out of the box en vaak zelfgemaakt. En moet er altijd SAMEN of onder BEGELEIDING mee gespeeld, geknutseld en geëxperimenteerd worden. In de Kliederschuur mag alles vies worden, komen de kinderen met oude kleding aan of gebruiken ze een schort. Gebruik thuis dus ook TAFELBEDEKKING, trek OUDE KLEDING aan of gebruik een SCHORT. Zijn er jonge kinderen aanwezig bij de activiteiten, let er dan op dat ze de materialen NIET IN HUN MOND STOPPEN.

 

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.