Baby Abonnement

 

Op deze pagina kun je per maand zien wat er in het maandelijks Baby abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

 

Nieuw Abonnement 

 

 

Bij een nieuw Sensopatisch Baby Abonnement ontvang je de eerste keer het Basis Sensopatisch Baby pakket t.w.v. €29,99. Ik dit pakket zitten de basis materialen die je nodig bent voor Sensopatisch Spel met Baby's. De rustige baby sjaaltjes, een brede en een smalle sensorische fles, een baby buisje, een houten bijtring om bijvoorbeeld een baby sjaaltjes aan vast te knopen en een leeg Schattenmandje.

 

In het houten opbergrekje kun je de flessen mooi opbergen. Alles wat je mooi gepresenteerd in het zicht zet zal sneller gepakt worden, dan wanneer het in een kastje achter deurtjes staat. 

 

De opbergdoos kun je aanvullen met je eigen materialen, denk aan mooie materialen voor in het Schattenmandje. En de materialen die je steeds ontvangt bij de nieuwe pakketjes kun je er ook in bewaren. En dan hoop ik dat je de doos en de flessen er regelmatig bij pakt om er samen heerlijk sensopatisch mee te spelen. 

 

Oktober Herfst

September Hoera een Baby!

 

 

Sensorische fles met blauw en witte of roze en witte kikkererwten met verschillende baby's. Een baby buisje met blauw en witte of roze en witte rijst en een houten bijtring met roze of blauw baby sjaaltje. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Augustus Thema Zomer

 

 

Sensorische fles met blauw water en olie en een sensorische Fles met schelpenzand en schelpjes. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Juli Boerderij 

 

 

Sensorische fles met maïs en boerderij dieren. Met daarbij een houten bijtring met een boeren sjaaltje. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Juni Contrastkleuren

 

 

Cobtrastkaart in losse houder, met houten bijtring met linten in contrastkleuren. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Mei Thema Lente

 

 

Smalle sensorische fles met lente rijst en vogeltjes. Baby buisje met groene spliterwten en lieveheersbeestjes en een roze lente sjaaltje. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

April Baby Sjaaltjes

 

 

Houten tissue doos met een set organza babysjaaltjes rustige kleuren. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Maart Thema Feest

 

 

Houten bijtring met gekleurde linten, brede sensorische baby les met confetti en een bal met kikkererwten. De bal is op vier plekken vastgelijmd met lijm pistool. Altijd onder toezicht mee laten spelen. 

 

Februari Thema Liefde

 

 

Houten bijtring met oud roze baby sjaaltje, smalle sensorische baby fles met roze glitters en een baby buisje met rode rijst en houten hartjes. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Januari Baby Buisjes

 

 

Set van vier verschillende sensorische baby buisjes. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.