Activiteiten, Workshops en Trainingen

 

Reserveer eerst een plekje in de online genda van De Kliederschuur en koop dan hier je ticket. Laat bij de opmerkingen even weten welke datum je hebt gereserveerd in de online agenda. Dan krijg je van mij een mail met meer informatie. Mocht je onverhoopt niet kunnen komen door bijvoorbeeld ziekte, dan gaan we kijken of je deze bijeenkomst kunt inhalen in een andere groep.

 

 

Naast de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur heb ik drie vaste inpak momenten. Namelijk maandag, dinsdag en vrijdag. In de webshop staan de producten en pakketten die klaar staan in De Kliederschuur. De pakketten die op 'uitverkocht' staan kan ik maken, dit duurt alleen wat langer. Ook voor grotere aantallen mag je contact met me opnemen. En bestellingen voor opvang en scholen mogen per mail en op factuur. Mail dan naar info@dekliederschuur.nl

 

 

Snoezel Uitje, Messy Play of Peuter en Kleuter Atelier 

Kinderwerkplaats, Workshops & Seizoensfeesten 

Workshops & Trainingen 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur. 

 

 

Heb je deelgenomen aan een van de activiteiten in De Kliederschuur? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.