Seizoensfeesten

 

Vier keer per jaar organiseren we een Seizoensfeest bij De Kliederschuur. Een Lentefeest, Zomerfeest, Herfstfeest en een Winterfeest. Deze dagen kun je zien als 'open dag'. Je kunt dan een kijkje nemen in de Kliederschuur. Je gaat in ieder geval naar huis met heel veel inspiratie voor het aankomende seizoen!

 

Ook zijn wij van team Training Kliederatelier aanwezig om vragen te beantwoorden.
Het eerst volgende Seizoensfeest is het WINTERFEEST OP ZATERDAG 20 JANUARI van 18:00 tot 21:00 uur.

 

De Messy Play en andere bij het seizoen passende proces gerichte Kliederschuur activiteiten zijn gratis. Daarnaast zijn er naast workshops van De Kliederschuur meerdere korte workshops van andere creatieve ondernemers die je kunt volgen. Denk aan creatieve workshops, yoga, theater, dans, muziek en kindermassage.

 

Het lente feest is voor Pasen en is in de ochtend. Het Herfstfeest is voor de Herfstvakantie en is in de middag. Het Winterfeest is voor de Kerstvakantie en is in de avond. En het Zomerfeest is voor de Zomervakantie en is de hele dag.

 

Het Lente, Herfst en Winterfeest houden we wat overzichtelijk en daarom werken we met tijdslots. Het Zomerfeest is groter, met vele kramen en workshops van andere creatieve ondernemers. En daarom werken we deze dag met strippenkaarten.

 

- Herfstfeest 21 oktober voor de Herfstvakantie.
- Winterfeest 22 december voor de Kerstvakantie
- Lentefeest 30 maart 2024 voor de Paasvakantie.
- Zomerfeest 20 juli 2024 voor de Zomervakantie.

 

Voor het Zomerfeest zijn we nog opzoek naar nieuwe creatieve ondernemers. Want het concept kraampje met bijbehorende workshop beviel ons erg goed. Lijkt het je ook leuk om een keer een bijdrage te leveren aan zo'n Seizoensfeest? Neem dan gerust contact met mij op!

 


Het Zomerfeest

 

Het Herfstfeest

Het Winterfeest

Het Lentefeest