Peuter en Kleuter Atelier

Op de woensdag ochtend is er Peuter en Kleuter Atelier in De Kliederschuur. Voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar van 10:00 tot 11:00 uur. Een broer of zus die toevallig vrij is mag uiteraard mee. Ik begin voorzichtig met de1x in de maand. Als alles weer lekker loopt zal dit vaker worden. 

 

Ik zet in de ruimte allemaal verschillende creatieve activiteiten klaar, die jullie samen kunnen gaan ontdekken. Dus niet alleen in de Messy Play Ruimte zoals tijdens deen Messy play ochtend. Maar nu ook aan de verschillende tafels. Daarintegen zijn de activiteiten in de Messy Play Ruimte iets minder kliederig, maar staat er altijd een 'droge' trog klaar om lekker mee te spelen en te ontdekken. 

 

Bij de activiteiten aan de tafels kun je denken aan een vrije knutsel, verven op een spiegel, stempelen, een proefje. Altijd aansluitend op de Seizoenen en Feestdagen. 

 

Na een uur samen knutselen, ervaren en ontdekken sluiten we samen af met wat drinken wat lekkers aan de grote atelier tafel.

 

De kosten zijn €12,50 per kind en €2,50 per volwassenen. Een 5 strippenkaart voor 1 kind en 1 volwassenen voor zowel de Messy Play als het Peuter en Kleuter Atelier kost €55,00. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke woensdag ochtend er weer een Peuter en Kleuter Atelier op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket bestellen voor het Peuter en Kleuter Atelier. Het ticket is geldig voor 1 kind en 1 volwassenen. Je kunt een extra ticket voor een volwassenen of een kind bij bestellen. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt besteld en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.Heb je een strippenkaart dan moet je alsnog even een plekje reserveren in de agenda en mij een mailtje doen met welke datum je hebt gereserveerd.Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer. 

 

Ik werk met kleine groepjes van maximaal 10 kinderen. Dus reserveer snel in plekje in de online agenda van de Kliederschuur!