Peuter en Kleuter Atelier

Op de woensdag ochtend is er Peuter en Kleuter Atelier. Voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar. Van 10:00 tot 11:00. Ik zet in de ruimte allemaal verschillende creatieve activiteiten klaar, die jullie samen kunnen gaan ontdekken. Altijd aansluitend op de Seizoenen en Feestdagen. Ondertussen zet ik koffie, thee, ranja met wat lekkers klaar.

De kosten zijn €12,50 per kind en €2,50 per volwassenen. Een 5 strippenkaart voor 1 kind en 1 volwassenen voor zowel de Messy Play als het Peuter en Kleuter Atelier kost €55,00. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke woensdag ochtend er weer een Peuter en Kleuter Atelier op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.

Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket bestellen voor het Peuter en Kleuter Atelier. Het ticket is geldig voor 1 kind en 1 volwassenen. Je kunt een extra ticket voor een volwassenen of een kind bij bestellen. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt besteld en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.

Heb je een strippenkaart dan moet je alsnog even een plekje reserveren in de agenda en mij een mailtje doen met welke datum je hebt gereserveerd.

Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer.