Inspireren

 

Op Facebook delen we veel creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Wat natuurlijk op Facebook erg lastig terug te vinden is. Daarom ben ik hier op de website bezig met het clusteren van al deze creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Deze pagina's worden momenteel wekelijks aangevuld.

 

Sensopatisch Spel voor Baby en Dreumes 

 

Sensopatisch Spel

 

Echte Materialen, Open Eind Speelgoed & Loose Parts

 

Creatieve Proces Gerichte Activiteiten 

 

Thema's 

 

Seizoenen en Feestdagen

 

Pakketten van de Kliederschuur

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wist je dat er ook een Baby, Sensopatisch Spel, Creatief en Timmer Abonnement is? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over de abonnementen.

 

 

En wist je dat we ook individuele en team informatie avonden en trainingen geven, zowel op locatie als hier in De Kliederschuur. In onderstaande link lees je meer over de verschillende trainingen.

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe creatieve activiteiten hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Wendy Bethlehem
2 jaar geleden

Graag ontvang ik de nieuwsbrief. Echt fantastisch dat dit er is. Ik mis de creativiteit op school ook voor mijn dochter terwijl zij er echt talent voor heeft.
Groetjes wendy

Monique Plat
2 jaar geleden

Hallo Wendy,

Dankjewel! Je kunt je hier inschrijven: https://mailchi.mp/d34be43d5c1a/1p0c9pno5d

Groetjes Monique