Het Winterfeest

 

Verplaatst naar zaterdag 20 januari!! Van 17:00 - 20:00

 

Na het gezellige Herfstfeest gaan we gelijk door met de voorbereidingen van het Winterfeest op zaterdag avond 20 december. Weer samen met Conny organiseer ik een sensorische en creatieve lichtjestocht. Van 18:00 tot 21:00 uur.

 

Dit keer de focus op thema winter, donker en licht en glow in the dark. Volgend jaar Het Kerstverhaal.

 

In het nieuwe jaar gaan Janine en ik Kliederkerk weer oppakken. En het Winterfeest lijkt ons een mooi begin. We gaan door middel van een lichtjestocht en verschillende sensorische en creatieve activiteiten het Kerstverhaal beleven.

 

 

Vier keer per jaar organiseren we een Seizoensfeest bij De Kliederschuur. Deze dagen kun je zien als open dag en je bent dan welkom om een kijkje te nemen bij De Kliederschuur. Je gaat in ieder geval naar huis met heel veel inspiratie voor het aankomende seizoen!

 

We houden ook het Winterfeest overzichtelijk. En werken wederom met tijdslots. Van 18:00 tot en met 20:00 vertrekt er Iedere 5 minuten een groepje. Je kunt je inschrijven in de online agenda.

 

De tocht begint vooraan bij de weg en eindigt bij De Kliederschuur. Onderweg zijn er meerdere stops. Over de stops en korte activiteiten en workshops die er dan te doen zijn vertellen we binnenkort meer!

 

Kinderen vanaf 1,5 jaar krijgen een armbandje. Een kaartje voor een kind (vanaf 1,5 jaar) kost €10,00. Vanaf deze leeftijd zouden ze onder begeleiding mee kunnen doen aan alle workshops.

 

Wil je gewoon inspiratie komen opdoen? Dat kan! Een kaartje voor volwassenen kost 5 euro. MAAR je kunt deze 5 euro DEZE AVOND gelijk omzetten naar shoptegoed in het winkelhoekje van De Kliederschuur.

 

De tocht eindigt bij De Kliederschuur met gezelligheid en lekkers en Live Muziek. En in De Kliederschuur mogen alle kinderen met armbandje een sensorische glow in the dark/waterparels/glitter fles maken.

 

 

In de online agenda kun je alvast een tijdslot reserveren. Zie link hieronder. 

 

 

En in de webshop kun je vast tickets bestellen. Zie link hieronder. 

 

Sensorische Fles

 

Karlien en Kisten zijn er ook weer bij tijdens het Winterfeest om samen met jullie een sensorische fles te maken. Dit keer een sensorische kerst/glitter/waterparels/glow sticks fles.

 

Dit is voor alle kinderen met een bandje om. Ouders kunnen ook hun munt van 5 euro Shop tegoed hier inleveren en een sensorische fles maken.

 

 

Young Living

Inge kan de nieuwe datum helaas niet. Ze zal er bij zijn tijdens het Lente feest en dan gaan we potjes gekleurde rijst maken. 

Ook Inge van Dongen van Young Living is weer aanwezig tijdens het Winterfeest. Je vindt haar tijdens de lichtjestocht bij de trog met goud, mirre, wierrook en de wijzen.

 

Ze heeft uiteraard haar mooie producten en geuren van Young Living weer mee. En alle kinderen met een bandje om mogen een potje gekleurde rijst uitzoeken en deze geuren met een van Inge haar geurtjes van Young Living.

 

Ouders kunnen ook hun munt van 5 euro Shop tegoed hier inleveren en een potje rijst uitzoeken en geuren.

 

 

En kom ook gerust bij langs als je meer informatie wil over etherische oliën en alles wil weten over de mogelijkheden op gebied van bijvoorbeeld slaap, wellness, ontspanning en weerstand.

 

Ze zeg niet voor niks: There’s an oil for that! Haar doel is zoveel mogelijk mensen de kracht, werking en vaak heerlijke geuren van de 100% natuurlijke etherische oliën van Young Living te laten ervaren.

 

 

Groeiromte 

Reina kan ook helaas de nieuwe datum niet. Ze zal er bij zijn tijdens het Lente feest en dan zal ze weer een leuke workshop verzorgen.

 

Ook Reina van Groeiromte is er weer bij tijdens het Winterfeest. Je kunt haar vinden bij de grote zand en water tafel met kinetisch zand en huisjes waar we op zoek gaan naar een plekje om te slapen.

 

 

Uiteraard heeft ze ook weer veel van haar mooie handgemaakte houten producten mee. En zal ze hier een gezellig kraampje mee vullen.

 

 

Beauty Bar

 

Conny en Leen van de Beauty Bar zijn natuurlijk ook weer in De Kliederschuur aanwezig. Dit keer niet om de haren van de kinderen te doen. Omdat het Winterfeest 's avonds is en de kinderen waarschijnlijk direct door naar bed gaan.

 

 

Maar om de ouders korte workshops te geven op kappers poppen met echt haar! 

 

 

Pakketten met mooie gekleurde haren kun je bij ze kopen. Zodat jullie dit de aankomende feestdagen zelf bij de kinderen kunnen doen!

 

 

Mirella

 

Mirella kan ook helaas de nieuwe datum niet. Ze zal er bij zijn tijdens het Lente feest en dan zal ze weer een leuke workshop verzorgen.

 

 

Omdat het Winterfeest 's avonds is, geen muziek op schoot. Maar mooie live muziek buiten bij een gezellig vuurtje.

 

Mirella vormt voor deze avond een gelegenheidsduo met gitarist/zanger Jan Doeke. Ze brengen sfeervolle warme popmuziek met een vleugje country en jazz. Naast covers schrijven beiden ook eigen muziek. Binnenkort op Spotify de eerste single 'Painter Skies'!

 

 

In de online agenda kun je alvast een tijdslot reserveren. Zie link hieronder.

 

 

En in de webshop kun je alvast een ticket bestellen. Zie link hieronder.

 

Zien we je ook zaterdag 20 januari bij het Winterfeest van De Kliederschuur?

 

Lijkt het je ook leuk om op de mini markt te staan of om een workshop te geven? Neem dan contact met me op, dan stuur ik je wat meer informatie.

 

Hoofdweg 138, 8383 EK Nijensleek