Het Winterfeest

 

Na het gezellige Herfstfeest gaan we gelijk door met de voorbereidingen van het Winterfeest op vrijdag avond 22 december. Weer samen met Conny organiseer ik een sensorische en creatieve lichtjestocht. Van 18:00 tot 21:00 uur.

 

In het nieuwe jaar gaan Janine en ik Kliederkerk weer oppakken. En het Winterfeest lijkt ons een mooi begin. We gaan door middel van een lichtjestocht en verschillende sensorische en creatieve activiteiten het Kerstverhaal beleven.
 


Vier keer per jaar organiseren we een Seizoensfeest bij De Kliederschuur. Deze dagen kun je zien als open dag en je bent dan welkom om een kijkje te nemen bij De Kliederschuur. Je gaat in ieder geval naar huis met heel veel inspiratie voor het aankomende seizoen!

 

We houden ook het Winterfeest overzichtelijk. En werken wederom met tijdslots. Van 18:00 tot en met 20:00 vertrekt er Iedere 5 minuten een groepje. Je kunt je inschrijven in de online agenda.

 

De tocht begint vooraan bij de weg en eindigt bij De Kliederschuur. Onderweg zijn er meerdere stops. Over de stops en korte activiteiten en workshops die er dan te doen zijn vertellen we binnenkort meer!

 

Kinderen vanaf 1,5 jaar krijgen een armbandje. Een kaartje voor een kind (vanaf 1,5 jaar) kost €10,00. Vanaf deze leeftijd zouden ze onder begeleiding mee kunnen doen aan alle workshops.

 

Wil je gewoon inspiratie komen opdoen? Dat kan! Een kaartje voor volwassenen kost 5 euro. MAAR je kunt deze 5 euro DEZE AVOND gelijk omzetten naar shoptegoed in het winkelhoekje van De Kliederschuur.

 

De tocht eindigt bij De Kliederschuur met gezelligheid en lekkers. En in De Kliederschuur mogen alle kinderen met armbandje een sensorische glow in the dark/waterparels/glitter fles maken.

 

Beauty Bar is natuurlijk ook weer in De Kliederschuur aanwezig. Dit keer niet om de haren van de kinderen te doen. Maar om de ouders korte workshops te geven zodat ze dit de aankomende feestdagen zelf bij de kinderen kunnen doen!

 

Er gaat de komende weken uiteraard nog meer informatie komen over het Winterfeest. En dat lees je hier: https://www.dekliederschuur.nl/activiteiten/seizoensfeesten/het-winterfeest

 

In de online agenda kun je alvast een tijdslot reserveren: https://www.supersaas.nl/schedule/DeKliederschuur/Activiteiten_Kliederschuur

 

En in de webshop kun je vast tickets bestellen: https://www.dekliederschuur.nl/product/12165327/ticket-winterfeest