De Webshop

 

Wij gaan nu genieten van 6 weken zomervakantie! De webshop blijft wel open. Maar hou er wel rekening mee dat het verzenden in de vakantie wat langer kan duren!

 

De webshop zal nog worden aangevuld met de vele mooie pakketten en nieuwe materialen die te zien waren tijdens onze grote Zomerfeest! Je kunt de kortingscode ZOMERVAKANTIE gebruiken voor 10% korting.

 

De losse sensorische en proces gerichte producten en complete pakketten in de Webshop van De Kliederschuur zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en vaak zelfgemaakt. Daarom moet er altijd SAMEN of onder TOEZICHT mee gespeeld en geknutseld worden. 

 

Ik organiseer speelochtenden, verstrek informatie en maak pakketten. Maar je bent altijd zelf verantwoordelijk voor dat wat je aanbiedt. Ik geef tips en deel mijn ervaringen maar JIJ moet ZELF beoordelen of het aansluit bij de leeftijd, interesse, ontwikkeling van JOUW kind(eren).

 

Als je kinderen ECHTE of SENSORISCHE materialen aanbiedt (geen speelgoed) dan doe je dit altijd onder toezicht, speel je er samen mee en blijf je erbij.

 

Naast de activiteiten en trainingen probeer ik dagelijks bestellingen in te pakken. Nu we buurtpunt zijn komt de courrier in ieder geval dagelijks langs! Is iets niet meer op voorraad, laat het me weten. Wellicht kan ik het voor je klaarmaken. Ook voor grotere aantallen mag je contact met me opnemen. En bestellingen voor opvang en scholen mogen per mail en op factuur

 

Seizoenen en Feestdagen 

Baby & Dreumes

 

Peuter & Kleuter 

 

Oudere Kinderen

 

Sensopatich Spel Producten 

 

Sensopatische Spel Materialen 

 

Complete Pakketten 

 

Abonnementen & Cadeaubonnen 

 

Activiteiten, Workshops en Trainingen 

 

Wist je dat er ook een Baby, Sensopatisch Spel, Creatief en Timmer Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een pakketje van De Kliederschuur thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over de maandelijkse abonnementen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van de producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? Of heb je deelgenomen aan een van de activiteiten in De Kliederschuur? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

jannie van der Kuijl
een maand geleden

Ik heb een vraagje over het boek dat zou uitkomen. Heb ik het gemist of komt het nog? Ik werk op een peutergroep en vind hier al veel inspiratie. Maar het boek zou mij nog meer inspireren denk ik. De workshops zijn jammer genoeg te ver om te volgen

Monique
een maand geleden

Hoi Jannie wat leuk dat je interesse hebt. Klopt ik ben er druk mee bezig. Wil heel graag de pre sale nog starten voor het grote Zomerfeest! Dus hou de pagina maar in de gaten. Groetjes Monique

Monique Plat
een maand geleden

Misschien is trouwens het grote Zomerfeest op 29 juli wel iets. Dat is groot, de hele dag, heel veel inspiratie. Ik geef dan ook een korte workshop.....

Hennie Bakker
een jaar geleden

Afgelopen vrijdag en zaterdag de tweedaagse training gevolgd. Wat zijn jullie geweldig fijne meiden. Een heleboel informatie en inspiratie. Alles goed geregeld. Van eten tot een start pakket. Een grote aanrader. Ik ga jullie zeker promoten waar ik maar kan

Monique Plat
een maand geleden

Dankjewel Hennie!!!!