Activiteiten

 

Ik ben super trots op het unieke en brede aanbod dat er inmiddels is in De Kliederschuur! Er zijn speelochtenden voor baby's tot aan trainingen voor volwassenen en Seizoensfeesten voor iedereen. 

 

Iedere maand staat er een Snoezel Uitje, Messy Play, Peuter en Kleuter Atelier en een Kinderwerkplaats in de agenda. Voor deze activiteiten kun je je inschrijven via de online agenda van De Kliederschuur.

 

Daarnaast kun je de bovenstaande activiteiten reserveren als als (vrienden)groep, maar ook als uitje, (kinder)feestje of met een klas. Hiervoor moet de groep uit minimaal 8 kinderen bestaan.

 

Hiervoor mag je me mailen en dan kijken we samen naar mogelijke doordeweekse ochtend en dan maak ik een prijsopgave op maat. 

 

Omdat de activiteiten leeftijd gebonden zijn en ik vaak de vraag krijg of je ook met je hele gezin kunt komen, zoals bij de Seizoensfeesten. Ga ik komend jaar ook beginnen met een Cursus en Speelgroep in De Kliederschuur.

 

Snoezel Uitje 

Messy Play

Peuter en Kleuter Atelier

Kinderwerkplaats 

Kliederkerk 

Seizoensfeesten

Cursus en Speelgroep 

Reactie plaatsen

Reacties

Marieke van Leeuwen
6 maanden geleden

Hoi, ik zoek voor mijn dochter een creatieve plek waar ze haar eigen creativiteit kan ontwikkelen. Elize is 10 jaar en ze maakt van alles voor haar barbies en lol poppen. Bieden jullie workshops aan voor deze leeftijd? Ik hoor het graag, groetjes Marieke. Ps wij wonen in Havelte.