Snoezel Uitje

 

Eigenlijk vanaf het moment dat ik ben begonnen met de Messy Play ochtenden (vanaf 1,5 jaar) krijg ik veel vraag naar activiteiten voor jongere kinderen en baby's.

 

De laatste tijd ben ik daar veel mee bezig geweest, wat goed te zien is in de webshop. Baby sponsjes, sjaaltjes, sensorische buisjes en bottles, schattenmandjes, pittenzakjes. Hiervan gaat veel naar verschillende gastouders en opvang waar ik veel leuke reacties op krijg.

 

 

Tijd om dit ook aan te gaan bieden in de Kliederschuur! En dat willen we gaan doen in de vorm van een Snoezel Uitje op de dinsdag ochtend. Voor kinderen van 4 maanden t/m 1,5 jaar. We vullen de Messy play ruimte met kleedjes, kussens en schapenvachtjes. En creëren leuke hoekjes om te spelen en ontdekken. Lekker geurtje erbij en rustige snoezel muziek.

 

De activiteiten die we aan aanbieden prikkelen de zintuigen van jonge kinderen Ze zijn gericht op deze leeftijd en dus veilig om te ontdekken en onderzoeken. Want kinderen op deze leeftijd doen dat vooral met hun handen en mond. Bij iedere activiteit staan of liggen wat kussens of krukjes zodat je er dicht bij kunt zitten. Geniet van je ontdekkende kindje, ontmoet andere jonge ouders uit de buurt en speel ook even gezellig mee!

 

 

Vind je kindje het eerst nog wat spannend, is het moe of overprikkeld. Dat geeft allemaal niks. Je bent welkom en er is ruimte om je kindje in zijn of haar behoefte te volgen. We sluiten het snoezel uurtje af met een gezamenlijk liedje en of spelletje.

 

Het snoezel uitje is van 10 tot 11 uur. De kosten zijn 10 euro per kindje en 2,50 per volwassene. Er is plek voor 8 volwassenen en kindjes. We gaan het tot de zomervakantie één keer per maand aanbieden. Na de zomervakantie hopelijk vaker!

 

 

Uiteraard gaan we beginnen met een uitprobeer ochtend. Deze is op dinsdag 12 april. We zijn voor deze ochtend op zoek naar 8 kindjes met hun papa, mama, opa of oma. Deelname deze keer is gratis. Voorwaarde is wel dat we wat foto's en eventueel als het lukt een kort filmpje mogen maken voor social media en website.

 

De datums staan al in de online agenda van De Kliederschuur en je kunt alvast een plekje reserveren. De datums zijn: dinsdag 12 april, dinsdag 10 mei, dinsdag 28 juni. Reserveer gelijk een plekje in de online agenda.