Sensorische Pittenzakjes

 

Sensorische Pittenzakjes, om mee te spelen, schudden, ontdekken of om mee tot rust te komen. Met deze pittenzakjes worden de zintuigen van je baby, peuter, dreumes geprikkeld. Omdat ze verschillen van textuur, kleur vorm en inhoud!


In de ene set ligt de nadruk wat meer op de verschillende texturen en in de ander wat meer op de kleuren en de vormen. Ze verschillen wel allemaal van inhoud. In de een zit fyberfyl, stukjes katoen en in een ander zit rijst of kikkererwten. Daarom wegen, voelen en klinken ze allemaal verschillend. Dit stimuleert de tastzin van je kindje.

 

Zie de link hieronder voor meer informatie over de pittenzakjes en bekijk welke pittenzakjes we tot nu toe allemaal gemaakt hebben.

 

 

Deze materialen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld worden. 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Wist je dat er ook een Baby Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Sensorische Baby Pakketje thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Baby Abonnement.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia Sijnstra
2 jaar geleden

Goedemiddag,

Hoe kun je de pittezakken het beste wassen ?

Groetjes Saskia