Trainingen

 

Naast de Informatie Avond Sensopatisch Spel en de Inspiratiemiddag Kinderatelier geven we nu ook de Training Kliederatelier. Deze training is er voor professionals en teams. Deze trainingen geef ik samen met Mirna en Sannemarijn. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

 

'Het was fantastisch, enorm inspirerend, boven verwachting!'

 

En ze hebben ok nog een super leuk filmpje gemaakt. Zie de link hieronder. 

Team Kliederatelier 

 

 

Cursus en Speelgroep 

 

Workshops in De Kliederschuur of op Locatie 

 

Training Kliederatelier voor Professionals 

 

Tweedaagse Kliederatelier 

 

Team Training Kliederatelier 

Terugkomdag 

 

Het leek ons ontzettend leuk om in juni een terugkomdag te organiseren voor iedereen die een training van De Kliederschuur heeft gevolgd. Welke vragen heb je nog? Waar loop je nog tegen aan? Met veel nieuw activiteiten en inspiratie.

 

Ondanks dat er hier echt enorm enthousiast op werd gereageerd hebben we helaas geen aanmeldingen. Wellicht was de datum niet zo handig, we merken dat het voor velen een drukke tijd is.

 

We gaan het nog een keer proberen in het begin van het nieuwe jaar. Na het uitkomen van mijn boek. Na de zomervakantie zal ik de nieuwe datum bekend maken.

 

 

Ben je naar een van onze trainingen geweest? We zouden het erg leuk vinden als je hier een reactie achter laat. 

Reactie plaatsen

Reacties

Donna Hofmann
een jaar geleden

Hoi!
Ik zou graag met de nieuwe ronde willen meedoen van de Training Kliederatelier voor Professionals. Wanneer gaat deze weer van start? Vindt deze ook plaats op de vrijdag? Ik werk namelijk van ma t/m do. Is het ook mogelijk om in termijnen te betalen? Ik kom overigens vanuit Amsterdam :-) Groet, een enthousiaste Donna!