Kliederkerk

 

Waar we in 2020 heel enthousiast met een groepje begonnen aan Kliederkerk heeft het een poosje stil gelegen. Inmiddels heeft ook Dominee Marianne afscheid genomen van de Kerk hier in Nijensleek en Vledder.

 

Als gezin kijken we terug op hele fijne Kliederkerk diensten. De kinderen hebben er hele fijne herinneringen aan en dit krijg ik ook nog regelmatig terug van andere ouders.

 

We willen graag na de zomervakantie de draad weer oppakken door eerst een paar verhalen te herhalen die we al reeds gedaan hebben. Het lijkt ons fijn om elkaar weer te ontmoeten. En op deze manier is het eerst ook behapbaar voor ons als gezin.

 

En hopelijk treffen we ook nieuwe gezinnen en kunnen we wellicht een nieuwe groep enthousiaste ouders vormen om samen nieuwe verhalen uit te werken in creatieve activiteiten

.

Hoe ziet een Kliederkerk in De Kliederschuur eruit?

We ontmoeten elkaar en zingen liedjes. Dan lezen we het gekozen verhaal voor uit een prentenboek. We gaan het verhaal ervaren en beleven d.m.v sensorische en creatieve activiteiten

 

We bespreken het verhaal en de activiteiten na waarna we gezellig afsluiten door samen te eten. Hiervoor mag iedereen wat mee nemen. Helemaal leuk als het past bij het thema natuurlijk.

 

Kliederkerk is van 10 tot 12 in De Kliederschuur op een zondag. Voor 0 - 100 jaar! Er zijn geen kosten aan verbonden (behalve bij het Winterfeest) een donatie is wel fijn.

 

Je kunt je opgeven door hier je naam en emailadres achter te laten. Dan krijg je van mij t.z.t. een mail waarin ik je vraag met hoeveel jullie komen en wat jullie mee zouden willen nemen voor het eten.

 

Een overzicht van de datums:

- Zondag 15 September: De Ark van Noah
- Zondag 13 Oktober: Het Scheppingsverhaal
- Zondag 10 November: David en Goliath
- Zaterdag 21 December: Het Kerstverhaal d.m.v. lichtjestocht (Winterfeest)

 

Je kunt je opgeven door hieronder in de online agenda je naam en emailadres achter te laten. Dan krijg je van mij t.z.t. een mail waarin ik je vraag met hoeveel jullie komen en wat jullie mee zouden willen nemen voor het eten.