Baby & Dreumes

 

Is je kind nog wat te jong voor een Sensoriche bak met rijst, kikkererwten of pasta? Dan zijn Sensorische Schattenmandjes, Baby Sjaaltjes, Buisjes, Flesjes of Zakjes een goed alternatief!

 

Hier vind je dan ook materialen waarmee je Sensopatisch kunt spelen met Baby's. De Messy Play ochtenden in de Kliederschuur zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer anderhalf jaar. Vaak komen er wel jongere broertjes en zusjes mee. Dan leg ik de baby sjaaltjes in een bak, zet ik de baby gym of Sensory Bottles klaar. 

 

Ook de baby producten en materialen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld worden. 

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Sensorische Baby Producten 

Contrastkleuren 

 

Sensorische Baby Sjaaltjes 

 

Sensorische Baby Buisjes 

 

Sensorische Baby Flessen 

 

Sensorische Pip Bags 

 

Sensorische Pittenzakjes 

 

Sensorische Schattenmandjes

 

Sensorische Schattenkastjes

 

Sensorische Baby Pakketten

 

Wist je dat er ook een Baby Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Sensorische Baby Pakketje thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Baby Abonnement.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.