Kinderwerkplaats

Op de woensdag middag is er Kinderwerkplaats voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Van 15:00 tot 16:30. Ik zet verspreid over de hele ruimte, net zoals bij het Peuter en Kleuter Atelier, allemaal verschillende creatieve activiteiten klaar. Maar dan afgestemd op deze leeftijd, zo is er vaak een experiment, kunnen we timmeren aan de timmertafel of figuurzagen aan de figuurzaagtafel.

We beginnen altijd aan de grote atelier tafel met een korte 'workshop'. Dan leg ik uit wat ik verder heb klaar gezet en kunnen de kinderen lekker aan de slag. Ondertussen zet ik ook wat ranja met wat lekkers neer.

"Onze meiden van 6 en 8 hebben zich heerlijk uitgeleefd! Echt heel leuk, ze hebben echt heel veel gedaan. Echt een aanrader!"


De kosten zijn €12,50 per keer. Een 5 strippenkaart voor de kinderwerkplaats en workshops kost €50,00. Dan komt dan op €10,00 per keer. In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke woensdag middag er weer een Kinderwerkplaats op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren.

Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket bestellen voor de Kinderwerkplaats. Het ticket is geldig voor 1 kind. Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt besteld en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.

Heb je een strippenkaart dan moet je alsnog even een plekje reserveren in de agenda en mij een mailtje doen met welke datum je hebt gereserveerd.

Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer.