Creatief Abonnement

 

Op deze pagina kun je zien wat er per maand in het maandelijks Creatief abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

In het NIEUWE SCHOOLJAAR (SEPTEMBER) begin ik weer met het creatieve abonnement. Heb je interesse, stuur me dan gerust een berichtje.

 

Nieuw Abonnement 

 

 

Bij een nieuw creatief abonnement ontvang je de eerste keer het basis timmer pakket t.w.v. €29,99. Zoals ik duidelijk in mijn visie aangeef ben ik niet van de 'werkjes'. Maar van het zelf ontdekken en experimenteren, lekker out of the box creatief bezig zijn. Het proces vind ik veel belangrijker dan het resultaat.

 

Zo staan er in De Kliederschuur tijdens Het Peuter en Kleuter Atelier en De Kinderwerkplaats altijd allemaal verschillende proces gerichte creatieve activiteiten klaar, steeds met verschillende materialen. Tuurlijk maken we ook wel gericht iets, zoals tijdens een Workshop, maar in De Kliederschuur zijn er altijd heel veel mogelijkheden om dit helemaal op je eigen manier te doen.

 

Dat probeer ik uiteraard ook met de pakketten, maar daar kan ik moeilijk de hele Kliederschuur in stoppen. In dit basis pakket zitten de basis materialen die we ook heel veel gebruiken in De Kliederschuur, die je dus nodig bent bij de volgende pakketten.

 

Het pakket bevat een opbergdoos, aquarel papier, sharpies, stiften, potloden, bakjes plakkaatverf, waterverf, kwasten, verfpallet, bakjes glitters, zelfdrogende klei, lijm en een schaar.

 

Je kunt de knutseldoos aanvullen met eigen gevonden materialen die je kunt gebruiken. En je kunt de overgebleven materialen van de volgende creatieve pakketten erin bewaren. En dan hoop ik dat je er ook regelmatig vrij mee gaat knutselen, ontdekken en experimenteren. En zo je eigen fantasie de vrije loop laat!

 

Heb je de meeste producten uit het basispakket al in huis? Dan mag je dit aangeven bij de opmerkingen. Dan starten we gelijk met de creatieve pakketten.

 

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.