Creatief Abonnement

 

Op deze pagina kun je zien wat er per maand in het maandelijks Creatief abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

 

Mei Flipperkast Timmeren 

 

 

Flipperkast Timmeren. Uitgebreide beschrijving zit bij het pakket inbegrepen. 

 

April Wolvilten 

 

 

Lekker kliederen met zeep en Wolvilt. Uitgebreide beschrijving zit bij het pakket inbegrepen. 

 

Maart Thema Pasen 

 

 

Rol de eieren door de verf. Of laat ze door de verf beween met de magneetstaaf. Dit het opwindbeestje in de verf en laat hem over je papier lopen. 

 

 

Februari Thema Feest

 

 

Thema feest met de proces gerichte activiteiten spetteren en gekleurde confetti feest verf. De verf is leuk op papier, het raam een spiegel of in een sensorische zak.

Januari Thema Winter 

 

 

Thema Winter met de proces gerichte activiteit sneeuwkunst. Uitgebreide beschrijving zit bij het pakket inbegrepen.

 

LET OP!
Als je kinderen ECHTE of SENSORISCHE materialen aanbiedt (geen speelgoed) dan doe je dit altijd onder toezicht, speel je er samen mee en blijf je erbij.

 

Ik organiseer speelochtenden, verstrek informatie en maak pakketten. Maar je bent altijd zelf verantwoordelijk voor dat wat je aanbiedt. Ik geef tips en deel mijn ervaringen maar JIJ moet ZELF beoordelen of het aansluit bij de leeftijd, interesse, ontwikkeling van JOUW kind(eren).

 

De losse sensorische en proces gerichte producten en complete pakketten in de Webshop van De Kliederschuur zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Kinderen die hier naar een Snoezel Uitje, Messy Play, Peuter en Kleuter Atelier, Kinderwerkplaats of Workshops komen, zijn altijd onder begeleiding van een volwassene.

 

Daarom zijn de producten en pakketten uniek, out of the box en vaak zelfgemaakt. En moet er altijd SAMEN of onder BEGELEIDING mee gespeeld, geknutseld en geëxperimenteerd worden. In de Kliederschuur mag alles vies worden, komen de kinderen met oude kleding aan of gebruiken ze een schort. Gebruik thuis dus ook TAFELBEDEKKING, trek OUDE KLEDING aan of gebruik een SCHORT. Zijn er jonge kinderen aanwezig bij de activiteiten, let er dan op dat ze de materialen NIET IN HUN MOND STOPPEN.

 

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.