Pakketten voor Volwassenen

 

We zijn zo druk bezig met het bedenken van allemaal leuke, creatieve en sensorische activiteiten voor kinderen. Het leek mij daarom wel tijd voor Sensorisch pakketten voor volwassenen. Erg leuk als verjaardag, moederdag, afscheid of Valentijncadeau!

 

De pakketten zijn ook erg leuk als Kerstpakket. Zijn jouw medewerkers afgelopen jaar ook zo druk bezig geweest met het aanbieden van sensorische activiteiten en gun je ze zelf ook wel een sensorische ervaring? Bekijk dan snel de zes sensorische pakketten voor volwassenen hieronder.

 

Wil je er graag meer bestellen dan dat er op dit moment voorradig zijn in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we wat er mogelijk is. 

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.