Sensopatisch Spel voor Baby en Dreumes 

 

Op deze pagina vind je heel veel inspiratie, kennis, tips, ideeën en foto's rondom sensopatisch spelen met je baby en of dreumes.

 

Elke Maand een Foto

Sensorische Activiteiten met je Baby 

Sensorische Activiteiten met je Dreumes 

 

Taste Safe Activiteiten voor Baby en Dreumes 

Contrastkleuren voor Baby's

 

Sensorische Activiteiten met de Baby Gym

Organza Sjaaltjes 

Boeren Sjaaltjes 

Sensorische Pittenzakjes 

Sensorische Buisjes 

Sensorische Flessen 

Sensorische Schattenmandjes 

Sensorische Schattenkastjes 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wist je dat er ook een Baby Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Sensorisch Baby Pakketje thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Baby Abonnement.

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe sensorische baby en dreumes activiteiten hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.