Het Laatste Nieuws van De Kliederschuur!

 

Yes! Vanaf aankomende zaterdag gaan we weer van start met veel toffe activiteiten in De Kliederschuur. Omdat we even dicht zijn geweest wegens omstandigheden zijn er deze maand allemaal leuke kortingen en aanbiedingen op de activiteiten.

 

Maandag
10:00-11:30 Baby Massage - Djoeke Greaves-Lord Weaver van Babyspa De Spettertjes

 

Dinsdag
10:00-11:00 Snoezel Uitje
15:00-16:00 Kinderyoga - Manon Lemkes van Yin Yoga Sound: Meer Dan Alleen Yoga

 

Woensdag
10:00-11:00 Messy Play
10:00-13:00 Training Kliederatelier
15:00-15:45 Peuterdans - Roelien Polinder
16:00-16:45 BMB Kids - Roelien Polinder van Dansvlinders
20:00 - 21:00 Informatie Avond - Team Kliederatelier en Andere Professionals

 

Donderdag
10:00 - 11:00 Peuter en Kleuter Atelier

 

Vrijdag
10:00-11:00 Messy Play
11:00 -14:00 Winkel Open

 

Zaterdag
10:00-11:00 Muziek op Schoot - Marleen Bronswijk
10:00-12:00 Kinderwerkplaats - Minke Brattinga
13:40-16:00 Kliederfeestje - Minke Brattinga van Minke's Knutsel-tijd

 

Zondag
15:00-18:00 Kliederkerk - Team Kliederkerk

 

* Niet alle activiteiten zijn wekelijks, sommige wisselen elkaar af, zijn maandelijks of in de vorm van een lessenserie.

 

* In schoolvakanties is het programma anders en zijn er meer workshops. Zoals bijvoorbeeld Dansen in De Verf.

 

* Voor een actueel overzicht van de activiteiten kijk je in de agenda op de website van De Kliederschuur.

 

* Vooraf inschrijven in de online agenda van De Kliederschuur: https://www.supersaas.nl/schedule/DeKliederschuur/Activiteiten_Kliederschuur

 

* De informatie avonden en trainingen worden gegeven door het team Kliederatelier maar ook door andere professionals als Manon van Yin Yoga Sound, Roelien van Dansvlinders, Corina van Happykidsmassage en Felice van der Sande van Het Muziekkwartier . Voor het actuele aanbod kijk je op www.dekliederschuur.nl

 

En alvast voor in de agenda! Zaterdag 22 Juli organiseren we een Groot Uniek Creatief Zomerfeest hier bij De Kliederschuur!

 

Je kunt je al inschrijven voor het Snoezel Uitje, een Messy Play of Peuter en Kleuter Atelier voor €10,00 ipv €15,00 per koppel in de online agenda: https://www.supersaas.nl/schedule/DeKliederschuur/Activiteiten_Kliederschuur

 

Suus

 

Zaterdag 1 Oktober is Suus het zusje van Joop, Roos, Kees en Luuk geboren. En wat doet ze het goed! 🥰

 

Inschrijven Nieuwsbrief

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

Online Reserveren en Tickets Kopen

 

Vanaf nu kun je online reserveren in de Agenda van de Kliederschuur en Tickets kopen in de Webshop van de Kliederschuur.

 

Nu ook Abonnementen!

 

Wil je ook elke maand een Baby, Sensopatisch Spel, Creatief of Timmer pakket ontvangen? De abonnementen staan nu in de webshop!

 

Hoera Feest De Kliederschuur 2 jaar!!! 

 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 2 jaar. Het was wederom een heel bijzonder jaar. Ook dit jaar konden veel activiteiten in de schuur niet doorgaan vanwege Corona. Het was ook een jaar waarin alles ineens heel hard ging. Een webshop, abonnementen, informatie avonden en zelfs trainingen. Ineens ben ik niet meer alleen, maar is er al een heel team.

 

Hoera Feest De Kliederschuur 1 jaar!!! 

 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 1 jaar. Het was een heel bijzonder jaar. Met een heel warm gevoel kijk ik terug op de opening van vorig jaar. De schuur was klaar en ik had er heel veel zin in!