Het Laatste Nieuws van De Kliederschuur!

 

Aanpassingen Webshop

Voor de Zomervakantie heb in de webshop alleen de producten en pakketten gezet die klaar staan in het winkelhoekje van De Kliederschuur. Dus dat wat klaar is en wat ik direct kan inpakken. Zodat de webshop niet dicht hoefde in de Zomervakantie.

 

En dat beviel me erg goed! Daarom ga ik het vanaf nu wat anders doen zodat ik wat sneller kan versturen.

 

Naast de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur heb ik drie vaste inpakmomenten. Namelijk maandag, dinsdag en vrijdag. In de webshop staan de producten en pakketten die klaar staan in het winkelhoekje.

 

De pakketten die op 'uitverkocht' staan kan ik maken, dit duurt alleen wat langer. Ook voor grotere aantallen mag je contact met me opnemen.

 

Bestellingen voor opvang en scholen mogen per mail en op factuur. Mail dan naar info@dekliederschuur.nl

 

Ook is betalen via Pay Pal toegevoegd, een verlanglijstje maken (handig voor de december maand) en aanvinken dat je een mail krijgt wanneer een product weer op voorraad is.

 

Seizoensfeesten

 

 

Na het Zomerfeest krijg ik natuurlijk gelijk de vraag wanneer is het volgende Seizoensfeest? Nou dat is de zaterdag voor een schoolvakantie.

 

Vier keer per jaar organiseer ik een Seizoensfeest bij De Kliederschuur. Een Lentefeest, Zomerfeest, Herfstfeest en een Winterfeest. Deze dagen kun je zien als 'open dag'. Je kunt dan een kijkje nemen in de Kliederschuur. Ook zijn wij van team Training Kliederatelier aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

- Herfstfeest 21 oktober voor de Herfstvakantie.
- Winterfeest 6 januari einde Kerstvakantie
- Lentefeest 30 maart voor de Paasvakantie.
- Zomerfeest 20 juli voor de Zomervakantie.

 

Naast vele Kliederschuur activiteiten is er tijdens een Seizoensfeest ook ruimte voor andere creatieve ondernemers uit de buurt. Er is namelijk een mini markt en er worden gast workshops gegeven.

 

Lees via de link hieronder meer over de Seizoensfeesten. Lijkt het je ook leuk om een keer een bijdrage te leveren aan zo'n Seizoensfeest? Neem dan gerust contact met mij op!

 

Suus

 

Zaterdag 1 Oktober is Suus het zusje van Joop, Roos, Kees en Luuk geboren. En wat doet ze het goed! 🥰

 

Inschrijven Nieuwsbrief

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

Online Reserveren en Tickets Kopen

 

Vanaf nu kun je online reserveren in de Agenda van de Kliederschuur en Tickets kopen in de Webshop van de Kliederschuur.

 

Nu ook Abonnementen!

 

Wil je ook elke maand een Baby, Sensopatisch Spel, Creatief of Timmer pakket ontvangen? De abonnementen staan nu in de webshop!

 

Hoera Feest De Kliederschuur 2 jaar!!! 

 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 2 jaar. Het was wederom een heel bijzonder jaar. Ook dit jaar konden veel activiteiten in de schuur niet doorgaan vanwege Corona. Het was ook een jaar waarin alles ineens heel hard ging. Een webshop, abonnementen, informatie avonden en zelfs trainingen. Ineens ben ik niet meer alleen, maar is er al een heel team.

 

Hoera Feest De Kliederschuur 1 jaar!!! 

 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 1 jaar. Het was een heel bijzonder jaar. Met een heel warm gevoel kijk ik terug op de opening van vorig jaar. De schuur was klaar en ik had er heel veel zin in!