Het Laatste Nieuws van De Kliederschuur!

 

Vanwege de geboorte van ons vijfde kindje in Oktober doe ik het tot December nog even rustig aan qua activiteiten hier in De Kliederschuur. Bij voldoende aanmeldingen wil ik in November/December 's morgens wel een Snoezel Uitje, Messy Play of Peuter Kleuter Atelier organiseren. Neem hiervoor gerust contact met me op.

In het nieuwe jaar gaan we weer fris beginnen met een nieuw rooster vol leuke creatieve activiteiten! Dit ga ik niet alleen doen, maar samen met Anneke, Mirna, Sannemarijn, Janine, Manon & Roelien. Denk hierbij aan snoezel uitjes, messy play, peuter en kleuter atelier, kinderwerkplaats, kinderfeestjes, creatieve workshops voor kinderen met een beperking, kliederkerk, dans & yoga. 

Meer informatie hierover volgt in December. Daarnaast lijkt het me ontzettend leuk om ook baby massage, tekenles, muzieklessen en workshops voor volwassenen aan te bieden. Lijkt je dit leuk om te doen, neem dan gerust contact met mij op. 

 

Planning 2023


Agenda tot December

Tot December staat er een yoga lessenserie van Manon Lemkes op de planning. Een Tweedaagse Training Kliederatelier en een Informatie avond over Sensopatisch Spel. Hiervoor zijn nog een paar plekjes vrij.

 

Daarnaast zijn de meiden van het team Kliederatelier al druk bezig met verschillende workshops, informatie avonden en mini markten op locaties. En er staat nog een speciale Sinterklaas en Kerst Koopavond op de planning!

 

Gratis Baby Sjaaltjes 

 

Suus het zusje van Joop, Roos, Kees en Luuk is geboren! We hebben een heerlijke kraamweek gehad. En nu willen we het met jullie vieren!

 

Bij een bestelling boven de €35,00 euro krijg je er een houten bijtring met baby sjaaltje t.w.v. €3,99 bij. En bij een bestelling boven de €75,00 euro krijg je er een setje Baby Sjaaltjes Rustige Kleuren t.w.v. €12,99 bij. En bij een bestelling van €100,00 zijn de verzendkosten gratis, ook naar België.

 

Deze aanbieding is geldig van zondag 9 Oktober tot en met zondag 16 Oktober. Maar OP = OP, dus voeg ze snel toe aan je winkelmandje! Zie hieronder de links naar de gratis producten.

 

Suus

 

Zaterdag 1 Oktober is Suus het zusje van Joop, Roos, Kees en Luuk geboren. En wat doet ze het goed! 🥰

 

Steun de Boeren!

 

Zo lang de voorraad strekt bij iedere bestelling boven de €50,- een gratis Houten Bijtring met Rode Boeren Sjaal. Baby's zien in het begin nog erg wazig. Kleuren kunnen ze nog niet echt onderscheiden. Contrasterende kleuren als zwart en wit zien ze het best, omdat hier het contrast het hoogst is. Dit heeft daarom sterk hun interesse. De eerste kleur die ze zien is rood. Rood blijft ook vaak een tijd een favoriete kleur voor baby's. 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

Online Reserveren en Tickets Kopen

 

Vanaf nu kun je online reserveren in de Agenda van de Kliederschuur en Tickets kopen in de Webshop van de Kliederschuur.

 

Nu ook Abonnementen!

 

Wil je ook elke maand een Baby, Sensopatisch Spel, Creatief of Timmer pakket ontvangen? De abonnementen staan nu in de webshop!

 

Hoera Feest De Kliederschuur 2 jaar!!! 

 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 2 jaar. Het was wederom een heel bijzonder jaar. Ook dit jaar konden veel activiteiten in de schuur niet doorgaan vanwege Corona. Het was ook een jaar waarin alles ineens heel hard ging. Een webshop, abonnementen, informatie avonden en zelfs trainingen. Ineens ben ik niet meer alleen, maar is er al een heel team.

 

Hoera Feest De Kliederschuur 1 jaar!!! 

 

Vandaag bestaat de Kliederschuur 1 jaar. Het was een heel bijzonder jaar. Met een heel warm gevoel kijk ik terug op de opening van vorig jaar. De schuur was klaar en ik had er heel veel zin in!