Sensorische Buisjes

 

Is je kindje nog te jong voor een Sensorische bak, of vind je dit gewoon nog wat te spannend? Dan is het fijn om te beginnen met Sensorische Baby Buisjes. Zo kun je dezelfde materialen aanbieden. Alleen zitten ze dan in een buisje waarvan de dop goed is vastgelijmd met het lijmpistool. Je baby kan er naar kijken, mee schudden, spelen, ontdekken en mee tot rust komen.

 

 

De buisjes zijn gemaakt van hoogwaardig veilig PET kunststof met een aluminium schroefdop. Ze zijn licht van gewicht en duurzaam en veilig voor langdurig gebruik. De buisjes zijn 14 centimeter lang en hebben een diameter van 2,5 centimeter. De inhoud van de buisjes is 40 milliliter.

 

 

De baby buisjes zijn dus nog smaller en lichter dan de smalle sensorische flessen. Perfect formaat voor baby handjes. In de webshop staan verschillende gevulde buisjes. Bied er eerst niet teveel tegelijk aan. Leg er eerst maar eens een stuk of drie in de box. Kies dan voor buisjes die verschillen in gewicht en verschillend geluid maken.

 

 

Later, zeker als ze zelf kunnen zitten kun je er meer tegelijk aan bieden. Presenteer ze dan bijvoorbeeld in een mooie schaal of in een mandje. Het is ook erg leuk om de buisjes toe te voegen aan een Sensorische Schattenmandje of Schattenkastje.

 

 

TIP:
Bestel ook het lege schattenmandje mee, zodat je de buisjes gelijk mooi kunt opbergen. Alles wat je mooi gepresenteerd in het zicht zet zal sneller gepakt worden, dan wanneer het in een kastje achter deurtjes staat.

 

 

Baby's zijn gek op contrasten en de eerste kleur die ze zien is rood. Daarom staan er ook buisjes met contrastkleuren in de webshop. Ze hebben ook nog een verschillende inhoud waardoor ze verschillen van gewicht en verschillend klinken.

 

 

De regenboog buisjes gevuld met rijst en of kikkererwten zijn leuk in combinatie met de regenboog schaaltjes en de regenboog pittenzakjes. Je kunt er leuke kleurenspelletjes mee doen.

 

 

In de webshop staan ook buisjes om zelf te vullen. Ik lijm ze altijd goed vast met het lijmpistool. Maar blijf er altijd bij en blijf de dop controleren.

 

 

In de webshop staan ook leuke uitdeelcadeautje. Voor baby's heb ik ze gemaakt met baby buisjes. 

 

 

WIST JE DAT?
Er ook Baby Abonnement is?! Dan ontvang je de eerste keer het Basis Sensopatisch Baby Pakket en daarna iedere eerste week van de maand een sensorisch baby pakketje.

 

 

LET OP!
Laat je baby/dreumes/peuter hier altijd onder toezicht mee spelen! En kijk regelmatig of de dop nog goed vast zit!

 

De losse baby materialen en complete baby pakketten zijn gebaseerd op de activiteiten die ik doe met kinderen tijdens een Snoezel Uitje in De Kliederschuur. Kinderen van 4 maanden tot 2 jaar komen hier dan onder begeleiding. Daarom is het wenselijk om hier thuis ook SAMEN of onder BEGELEIDING mee te spelen.

 

 

TIP!
Bekijk ook eens de Inspiratie pagina 'Sensorische Flessen'.

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe baby en dreumes activiteiten hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.