Losse en Sets Boeren Sjaaltjes

 

Ik heb pas een persoonlijk stukje geschreven over 'onze boerderij'. Het gaat ons dan ook enorm aan het hart hoe de overheid momenteel omgaat met de boeren in Nederland. Ik wil heel graag wat doen, dus hier mijn creatieve bijdrage om de boeren in Nederland te steunen!

 

We doen vaak veel leuke activiteiten met de Organza Sjaaltjes van de Kliederschuur. En om de boeren te steunen introduceer ik de Boeren Sjaaltjes! Mooie gekleurde katoenen boeren zakdoeken.

 

Ze zijn niet zo zacht en doorschijnend als de Organza Sjaaltjes, omdat ze van katoen zijn. Maar ze hebben wel hele mooie kleuren en patronen om te ontdekken en je kunt er veel leuke activiteiten mee doen! Bekijk maar eens de inspiratie pagina Boeren Sjaaltjes voor veel speeltips.

 

 

Doe dit spel wel ALTIJD samen of onder toezicht. Laat je baby NOOIT alleen met de sjaaltjes! Controleer ook altijd even extra of de sjaaltjes goed vast zitten.

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Wist je dat er ook een Baby Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Sensorische Baby Pakketje thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Baby Abonnement.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Elise
5 maanden geleden

Beste Kliederschuur,
Klopt het dat de tissuebox niet met de rgeenboogset organza sjaaltjes als voordeelpakket te bestellen is?
En is het wellicht mogelijk om los houten ringen te bestellen?
Vriendelijke groet Elise