Creatieve Feest, Carnaval & Circus Activiteiten

 

Op Facebook delen we veel creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Wat natuurlijk op Facebook erg lastig terug te vinden is. Daarom ben ik hier op de website bezig met het clusteren van al deze creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Deze pagina ben ik nog aan het aanvullen.

 

Buisjes met Confetti 

 

 

Gekleurde en feestelijke buisjes. Lees in de link hieronder meer over de sensorische baby buisjes. 

 

 

Feestelijke Sjaals

 

 

De feestelijke sjaaltjes zijn deze feestweek in de aanbieding. Je kunt er al heel jong mee spelen door ze bijvoorbeeld vast te knopen aan de baby gym.

 

 

Feestelijk Schattenmandje 

 

 

Gekleurde en feestelijke Schattenmandjes. Lees in de link hieronder meer over de sensorische Schattenmandjes. 

 

 

Circus Ballen Mandje

 

 

Ballon Bal

 

Ballonnen Spel 

 

 

Set van 20 thema ballonnen met linen voor ballonnen spel in een mooi organza opbergzakje. Met Confetti Ballonnen voor het Thema Feest/Carnaval. En met helium tank voor 20 ballonnen.

 

 

Messy Play Thema Feest 

 

 

Spelen met Confetti 

 

 

Stempel en Vulvormen 

 

 

Mooie vul en stempel vormen. Leuk om mee te stempelen in kinetisch zand en om te vullen met gekleurde rijst.

 

 

Gekleurde IJsklontjes 

 

 

Waterparels 

 

 

Nog een cadeautjes tip. Op de foto ze je de grote bak met waterparels. Kees had een kinderfeestje en we hadden de muntjes verstopt tussen de waterparels. Lekker grabbelen in de waterparels naar muntjes.

 

 

Fiches, Pijpenragers & Paperclips

 

 

Gekleurde Pom Poms

 

 

Kleur en Feest Blotevoetenpad 

 

 

Tijdens een zomerfeest hadden we er blotevoetenpad (houten ladder) gevuld met allemaal gekleurde en feestelijke materialen. Wat een lol was dat! Zie het filmpje in de link hieronder.

 

De waterparels waren erg glibberig! Kwam ook omdat ze oud waren en gelijk stuk gingen. Ik heb dan ook allemaal materialen gebruikt waar we al veel vaker mee hadden gespeeld tijdens de Messy play en die in de bewaar bakjes zaten. Zo was de gekleurde pasta nog steeds over van de Indianen Yoga.

 

Waarom een blotevoetenpad?!

 

👣 natuurlijke voetmassage
👣ontspannend wanneer kinderen druk in hun hoofdje zitten
👣 Wandelen op het blotevoetenpad is eigenlijk een natuurlijke voetmassage of voetreflexologie.
👣Een ontspannende voetmassage activeert het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam. Door drukpunten op de voetzool te stimuleren zal de doorbloeding verbeteren, de organen worden geactiveerd en de zenuwbanen gestimuleerd. Bij een wandeling op het blotevoetenpad doe je dit op een natuurlijke en ontspannende manier. 

 

(tekst van Twinkle)

 

 

Carnaval Verf

 

We hadden vanmorgen een kinderfeestje. En daar hoort natuurlijk wat zelfgemaakte glitter, confetti, carnaval, feest verf bij! Leuk op papier, op een spiegel, raam, bad of voor jonge kinderen in een sensorische zak....

 

 

Weet jij al hoe je deze leuke verf maakt?!

 

 

Confetti Verf Maken

 

 

Super leuk om samen te maken voor carnaval! Het lijkt wel slijm! En wat ruikt het lekker! Leuk om te maken en om mee te verven, spelen en kliederen.

 

 

Het is heel erg leuk om mee te verven en het droogt ook nog eens super mooi op! Leuk op papier, op een spiegel, raam, bad of voor jonge kinderen in een sensorische zak....

 

 

Meng doorzichtige haargel met voedingskleurstof en pailletten. Dit keer hadden we er ook glitters en glimmers door gedaan. Kleine kraaltjes zou ook nog kunnen. Echt super simpel!

 

Gekleurde Haarkrijtjes 

 

 

Niks leukers dan feestelijke kleurtjes in je haar, op je gezicht of nagels. Heerlijk sensopatisch kliederen voor oudere meisjes en jongens natuurlijk.

 

Masker Maken

 

 

Abonnement Pakket Feest 

 

 

Het baby abonnement thema feest.

 

 

Het sensopatisch spel abonnement thema feest. 

 

 

En het creatief abonnement thema feest. 

 

Wil je ook elke maand een uniek Baby, Sensopatisch Spel of Creatief pakket van De Kliederschuur ontvangen? Iedere nieuwe maand ligt er een pakketje voor je klaar of wordt hij thuis bezorgd. Lees in de link hieronder over de abonnementen. 

 

Feestweek

 

 

Na de verjaardag van De Kliederschuur op 18 januari volgt er een feestweek. Tijdens deze feestweek kun je de kortingscode FEESTWEEK gebruiken voor 15% korting. Dit keer ook geldig op activiteiten, abonnementen en trainingen!

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.