Seizoenen en Feestdagen

 

In De Kliederschuur volg ik de Seizoenen en Feestdagen. We doen dan veel creatieve activiteiten die bij het Seizoen of de Feestdag past. Ik deel hier veel van op o.a. Facebook, maar daar zijn de activiteiten lastig terug terug te vinden. Daarom verzamel ik hier alle creatieve activiteiten per Seizoen en Feestdag.

 

Sensorische & Creatieve Herfst Activiteiten

 

Creatieve Sint Maarten / Halloween Activiteiten 

 

Creatieve Winter Activiteiten 

Creatieve Sinterklaas Activiteiten 

Creatieve Kerst Activiteiten 

Creatieve Oud en Nieuw Activiteiten 

Creatieve Lente Activiteiten 

 

Creatieve Orange/Koningsdag/EK Activiteiten 

Creatieve Feest, Carnaval & Circus Activiteiten 

 

Creatieve Pasen Activiteiten 

Creatieve Zomer Activiteiten

Onderweg / Vakantie / Camping 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wist je dat er ook een Baby, Sensopatisch Spel, Creatief en Timmer Abonnement is? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over de abonnementen.

 

 

En wist je dat we ook individuele en team informatie avonden en trainingen geven, zowel op locatie als hier in De Kliederschuur. In onderstaande link lees je meer over de verschillende trainingen.

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe activiteiten passend bij seizoenen en feestdagen hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.