Inspiratie Pagina Thema De Boerderij

 

Op Facebook delen we veel creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Wat natuurlijk op Facebook erg lastig terug te vinden is. Daarom ben ik hier op de website bezig met het clusteren van al deze creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Deze pagina ben ik nog aan het aanvullen.

 

 

Creatief met het geboortekaartje 

 

Sensorische Fles Thema Boerderij 

 

 

Ballonnen Spel 

 

 

Set van 20 thema ballonnen met linen voor ballonnen spel in een mooi organza opbergzakje. Met koeien vlekken ballonnen voor het thema Boerderij. Met helium tank voor 20 ballonnen.

 

 

Boeren Sjaals

 

 

Schattenmandje Thema Boerderij 

 

Boer Boris 

 

 

Koffie en Tractors

 

Luuk z'n favoriet! Papa drinkt veel koffie en Luuk is helemaal fan van tractors. Hij heeft er afgelopen week heel wat uurtjes mee gespeeld. En hij ruikt de hele week al naar koffie.

 

 

We spelen wel vaker met filterkoffie. Het ruikt zo lekker. Maar zelf malen is natuurlijk nog veel leuker!

 

 

Grote Houten Boerderij 

 

Het project grote stal voor de bruder tractors van papa en de jongens. Samen klussen en heerlijk spelen.

 

 

Joop (10 jaar) heeft voor zijn broertje Luuk deze mooie silo en bulk gemaakt voor zijn verjaardag. Voor bij de bruder stal samen met een poepietank trechter en experimenteerfles! Luuk was door t dolle heel!!!

 

 

Paarden

 

 

Ezels

 

Onze Kees is gek op ezels en wou heel graag een ezel feestje.

 

 

Kees is gek op ezels en hij heeft zelf deze kaartjes ontworpen! Hij heeft de ezels zelf getekend. Ik moest even helpen met gelijk knippen omdat hij er twee op elkaar wou. Toen heeft hij ze geverfd in de sla centrifuge. En toen moesten ze nog aan elkaar met een nietje. En heeft hij zelf de tekst erop geschreven.

 

 

Proefje keukenpapier en water. En kees maakte natuurlijk ezels.

 

 

Andere Dieren

 

 

Meer leuke sensorische en creatieve activiteiten met dieren vind je op de inspiratie pagina Thema Dieren.

 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wist je dat er ook een Baby, Sensopatisch Spel, Creatief en Timmer Abonnement is? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over de abonnementen.

 

 

En wist je dat we ook individuele en team informatie avonden en trainingen geven, zowel op locatie als hier in De Kliederschuur. In onderstaande link lees je meer over de verschillende trainingen.

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe baby en dreumes activiteiten hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!i

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.