Maandelijkse Abonnementen

 

Wil je ook elke maand een uniek Baby, Sensopatisch Spel of Creatief pakket van De Kliederschuur ontvangen? Iedere nieuwe maand ligt er een pakketje voor je klaar of wordt hij thuis bezorgd.

De abonnementen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. In de Kliederschuur volg ik de Seizoenen en Feestdagen, dit zie je ook terug in de abonnementen. Voorbeelden van de pakketten kun je hieronder zien per abonnement.


Je koopt een abonnement voor een jaar. De waarde van een pakketje ligt tussen de €15,00 en de €25,00. Na dit jaar kun je kijken of je door wilt gaan met dit abonnement of dat je hem wilt omzetten naar een ander abonnement. Bijvoorbeeld van het baby naar het sensopatisch spel abonnement.

 

Als je het abonnement pakketje ophaalt bij De Kliederschuur kost het €15,00 per maand. Wil je het pakketje mandelijks thuis bezorgd hebben in Nederland dan kost dit €22,50 per maand. En naar België €25,00 per maand. 


JAAR ABONNEMENT VAN DE KLIEDERSCHUUR
Je kunt kiezen uit een baby, sensopatisch spel en creatief abonnement.
Ophalen bij De Kliederschuur: €180,00
Thuis bezorgd in Nederland: €270,00
Thuis bezorgd in België: €300,00

Als je meerdere abonnementen besteld dan klik je één keer thuis bezorgd in Nederland of Belgiëaannen voor de rest mag je aanklikken 'Ophalen bij De Kliederschuur'. Zodat je maar één keer de bezorgkosten hoeft te betalen. 

Tip! Wil je gedurende het jaar een keer wat extra bestellen in de webshop van De Kliederschuur?  Dan mag je bij je bestelling aanklikken ‘Gratis afhalen bij De Kliederschuur’ en dan bij de opmerkingen vermelden: ‘Meesturen met abonnement nummer: …’. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen.

 

 

Baby Abonnement

 

Sensopatisch Spel Abonnement 

 

Creatief Abonnement 

 

Nieuwsbrief 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Sanne
2 jaar geleden

Hoi, is de Sensopatisch Spel Abonnement geschikt voor een 4 jarige? Ik heb 2 kinderen van net 4 en 7,5 jaar. Groetjes Sanne