Inspiratie Pagina Thema Dino's

 

Op Facebook delen we veel creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Wat natuurlijk op Facebook erg lastig terug te vinden is. Daarom ben ik hier op de website bezig met het clusteren van al deze creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Deze pagina ben ik nog aan het aanvullen.

Dino Buisje

 

 

Ballonnen Spel met een Dino Ballon

 

 

Dino Fles

 

 

Dino Pasta

 

 

Sensopatisch Spel thema Dino's 

 

 

Dino Eieren

 

 

Doe een kleine dino in een waterballon. Met de staart naar beneden. Vul ze met water en leg ze een nachtje in de diepvries. Ik leg er vaak wat houten hamertjes bij. Maar spuitjes met warm water kan ook.

 

 

Dino Slijm

 

 

Dit is de groene Jello. Je kunt ook hele spannende oobleck slijm maken, maar het kan ook gewoon met scheerschuim. Vul de bak met scheerschuim en roer er wat groene verf doorheen. Vinden kinderen ook heel leuk om zelf te doen. Zet er wat dino's bij.

 

 

Dino Erwtjes

 

 

Vul de bak met groene erwtjes. Zet wat bakjes, schepjes en dino's er bij.

 

 

Dino Drankjes

 

 

Dino's Zoeken in Schelpenzand of Bloem 

 

 

Dino's opgraven. Wij hebben van die leuke dino geraamtes. Maar je kunt ook van zelfdrogende klei mooie dino fossielen maken. Leg deze in de bak en strooi er schelpenzand, zacht zand of bloem over heen. En leg er wat kwastjes bij.

 

Dino's in de Modder 

 

 

Je kunt echte modder in de bak doen. Maar je kunt ook scheerschuim mengen met bruine verf. Zet er ook bak met zeep en wat verschillende borsteltjes bij. Zodat ze de vieze dino's kunnen wassen.

 

Dino Fossielen 

 

 

Uitdeelzakjes Mini Dino's 

 

 

Vertelstenen Thema Dino's 

 

Dino Afdrukken 

 

 

Dino's in de Sla Centrifuge

 

 

 

Dino Knutselen van Karton

 

 

Dino Timmeren

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.