School Pakketten

 

Vanaf mei gaan we beginnen met de trainingen en gaan we meedraaien in een kleuterklas. Hoe kun je Sensopatisch Spel meer inzetten in de Kleuterklas? Een hele duidelijke daarvan in de Zand & Water Tafel. Deze is nog vaak gevuld met alleen Zand of Water. Maar daar kun je zoveel meer mee doen!


Ik ga daar dan ook pakketten van maken. Deze lijken erg op de Thema Pakketten voor Sensopatisch Spel, maar dan in het groot. Ben je al vast nieuwsgierig, of heb je al een Thema waar ik je bij kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op. 

 

De losse producten en complete pakketten in de Webshop van De Kliederschuur zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.