Potjes Gekleurde Pasta

 

Bekijk hier onze potjes met Gekleurde Pasta. Pasta is leuk om toe te voegen of als basis te gebruiken voor een zelfgemaakte (thema) sensorische bak. Het is ook erg leuk om er mee te spelen in het speelkeukentje. Pasta ruim je gemakkelijker op dan bijvoorbeeld rijst.

 

We gebruiken het ook regelmatig matig in de Kliederschuur. Je ziet de potjes dan ook terug in de basis en thema pakketten. Hier kun je ze los of extra bij bestellen. Of je stelt helemaal je eigen Sensopatisch Spel pakket samen. 

 

Deze producten zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop in gang zijn is donderdag onze vaste inpakdag. 's Morgens pakken we alle bestellingen in zodat ze voor drie uur op de post kunnen. Dan heb je het binnen voor het weekend. Mocht er echt haast bij zijn, of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.