Ontspannende Creatieve Activiteiten

 

Veel creatieve activiteiten zorgen voor ontspanning. Maar hier delen we een aantal activiteiten met jullie die voor echte Zenn momentjes zorgen. 

 

 

Op Facebook delen we veel creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Wat natuurlijk op Facebook erg lastig terug te vinden is. Daarom ben ik hier op de website bezig met het clusteren van al deze creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Deze pagina ben ik nog aan het aanvullen.

 

Stipjes op Keukenpapier 

 

 

Een heerlijke ontspannende creatieve opdracht. Leg wat vellen keukenpapier en stiften met een fijne punt neer. En maak met stipjes mooie figuren en patronen op het keukenpapier. Zie de link hieronder voor meer foto's.

 

 

Tekenen op Muziek

 

 

Een heerlijke ontspannende opdracht. Leg een groot vel papier neer, wat stiften of krijtjes en zet een rustig, eventueel klassiek muziekje op. Probeer maar eens mee te kleuren met de muziek. Zie in de link hieronder meer foto's en een filmpje van Roos die tekent op de muziek van Pipi Langkous.

 

Wassily Kandinsky Cirkels

 

 

De Wassily Kandinsky opdracht was hier favoriet. Een heerlijke ontspannen opdracht. Laat het kunstwerk Circles van Wassily Kandinsky zien. Verdeel een papier in 6 vlakken.

 

Begin met een stip in het midden en maak er steeds een cirkel omheen. Kleur tot slot het vakje helemaal in. Wij hebben aquarelpapier en aquarelverf gebruikt. Maar het kan natuurlijk ook met verf, krijt, stift of potlood. Een rustig muziekje op de achtergrond en je hebt een heerlijk zen momentje.

 

Zie de link hieronder voor meer foto's. En een compleet pakketje in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wist je dat er ook een Creatief Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Creatief Pakket van De Kliederschuur thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Creatieve Abonnement.

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe ontspannende creatieve activiteiten hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.