Sensorische en Creatieve Proces Gerichte Activiteiten Thema's KLEUR & REGENBOOG

 

Op Facebook delen we veel creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Wat natuurlijk op Facebook erg lastig terug te vinden is. Daarom ben ik hier op de website bezig met het clusteren van al deze creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Deze pagina ben ik nog aan het aanvullen.

 

Regenboog Pip Bags

 

 

Schattenmandje Kleur

 

 

Pittenzakjes Kleur

 

Regenboog IJsjes 

 

 

Vul zes bakjes met een beetje Griekse Yoghurt. Doe er een drupje voedingskleurstof bij in en roeren maar. Schep dit dan laagje voor laagje in een ijsvormpje en zet het in de vriezer. Zie meer foto's in de link hieronder.

 

 

Regenboog Stuiter Eieren

 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe creatieve activiteiten hebben gedaan passend bij dit thema ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.