Maandelijkse Abonnementen & Cadeaubonnen 


Wil je ook elke maand een uniek Baby, Sensopatisch Spel, Creatief of Timmer pakket van De Kliederschuur ontvangen? Iedere eerste week van de nieuwe maand ligt er een pakketje voor je klaar of wordt hij thuis bezorgd.De abonnementen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. In de Kliederschuur volg ik de Seizoenen en Feestdagen, dit zie je ook terug in de abonnementen. Voorbeelden van de pakketten kun je hieronder zien per abonnement. 

 

Naast de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur heb ik drie vaste inpak momenten. Namelijk maandag, dinsdag en vrijdag. In de webshop staan de producten en pakketten die klaar staan in De Kliederschuur. De pakketten die op 'uitverkocht' staan kan ik maken, dit duurt alleen wat langer. Ook voor grotere aantallen mag je contact met me opnemen. En bestellingen voor opvang en scholen mogen per mail en op factuur. Mail dan naar info@dekliederschuur.nl

 

 

Je koopt een abonnement voor een jaar. Dan ontvang je dus 12 keer een pakketje. Na dit jaar kun je kijken of je door wilt gaan met dit abonnement of dat je hem wilt omzetten naar een ander abonnement. Bijvoorbeeld van het baby naar het sensopatisch spel abonnement.

JAAR ABONNEMENT VAN DE KLIEDERSCHUUR
Je kunt kiezen uit een baby, sensopatisch spel, creatief en timmer abonnement.
Ophalen bij De Kliederschuur: € 199,95
Thuis bezorgd in Nederland: €274,95
Thuis bezorgd in België: € 324,95

Als je meerdere abonnementen besteld je één keer thuis bezorgd in Nederland of België en voor de rest mag je aanklikken 'Ophalen bij De Kliederschuur'. Zodat je maar één keer de bezorgkosten hoeft te betalen. 

Tip! Wil je gedurende het half jaar een keer wat extra bestellen in de webshop van De Kliederschuur?  Dan mag je bij je bestelling aanklikken ‘Gratis afhalen bij De Kliederschuur’ en dan bij de opmerkingen vermelden: ‘Meesturen met abonnement nummer: …’. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen.

 

Baby Abonnement 

Sensopatisch Spel Abonnement 

Creatief Abonnement 

Cadeaubonnen 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Maureen de Monnink
een jaar geleden

Ik zou graag de bijlage ontvangen voor wanneer je een pakketje weggeeft aan iemand.

Is dat mogelijk?