Creatieve Activiteiten met Voedsel

 

Op deze pagina vind je heel veel inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's rondom creatieve activiteiten met voedsel.

 

Op Facebook delen we veel creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Wat natuurlijk op Facebook erg lastig terug te vinden is. Daarom ben ik hier op de website bezig met het clusteren van al deze creatieve inspiratie, kennis, tips, ideeën, filmpjes en foto's. Deze pagina ben ik nog aan het aanvullen.

 

Marshmallows Verven 

 

 

Meng een paar druppels voedingskleurstof met water en beschilder de marshmallows. Laat ze goed drogen op een stuk bakpapier. We hebben ze nog even geroosterd boven een vuurtje. Zie meer foto's in de link hieronder.

 

Regenboog IJsjes 

 

 

Vul zes bakjes met een beetje Griekse Yoghurt. Doe er een drupje voedingskleurstof bij in en roeren maar. Schep dit dan laagje voor laagje in een ijsvormpje en zet het in de vriezer. Zie meer foto's in de link hieronder.

 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wist je dat er ook een Creatief Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Creatief Pakket van De Kliederschuur thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Creatieve Abonnement.

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe activiteiten met voedsel hebben gedaan ze hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.