Cursus & Speelgroep

 

Omdat het snoezel uitje, messy play, peuter en kleuter atelier en de Kinderwerkplaats leeftijd gebonden zijn en ik vaak de vraag krijg of je ook met je hele gezin kunt komen, zoals bij de Seizoensfeesten. Ga ik komend jaar ook beginnen met een Cursus en Speelgroep in De Kliederschuur.

 

We hebben onze training Kliederatelier voor Professionals t.w.v. €699,95 vertaald naar 6 informatie ochtenden voor ouders met kinderen van 0-12 jaar.

 

We ontmoeten elkaar een jaar lang maandelijks. Samen gaan we de seizoenen sensorisch ervaren en beleven. Ook staat spelen met loose parts en echte materialen centraal. En gaan we aan de slag met proces gerichte activiteiten. Tijdens de speel middagen wordt je enorm geïnspireerd voor het komende seizoen.

 

We ontmoeten elkaar dus 12 keer. Waarvan 6 keer op de woensdag ochtend zonder kinderen (1 ouder) en 6 keer op de woensdag middag met alle kinderen uit je gezin.

 

De ochtenden zijn informatie en inspiratie ochtenden van 10:00 tot 13:00 inclusief lunch. En de middagen zijn speelmiddagen van 15:00 tot 16:30.

 

De middagen zijn een combinatie van het Snoezel Uitje, Messy Play, Peuter Kleuter Atelier en de Kinderwerkplaats. Dit gezien alle leeftijden binnen een jong gezin. We sluiten een speelmiddag gezellig samen af waarbij er nog even extra aandacht is voor het zintuig smaak.

 

Hieronder een overzicht van de dagen:

 

- Woensdag 24 januari informatie ochtend over de voordelen van Sensopatisch Spel. We gaan verschillende materialen ontdekken, wat doen deze materialen met je? Je krijgt een basis pakket mee om dit thuis ook te gaan ontdekken met je kinderen.
- Woensdag 14 februari speelmiddag Thema Lente.
- Woensdag 20 maart informatie ochtend over de opbouw van Sensopatisch Spel.
- Woensdag 24 april speelmiddag Thema Pasen.
- Woensdag 22 mei informatie ochtend over het aanbieden, organisatie en het opbergen van Sensopatisch Spel.
- Woensdag 26 juni speelmiddag Thema Zomer.
- Woensdag 24 juli informatie ochtend over Loose Parts echte Materialen (Buitenkeuken).
- Woensdag 28 augustus informatie ochtend over Loose Parts.
- Woensdag 25 September informatie ochtend over Seizoenen, Feestdagen en Thema's.
- Woensdag 23 oktober Speelmiddag Thema Herfst
- Woensdag 20 November informatie ochtend ontspannen tijdens de feestdagen.
- Woensdag 18 december afsluitende speelmiddag Thema Winter.

 

De kosten voor deze eerste Speelgroep zijn €749,95 in plaats van €849,95 voor 6 trainings ochtenden en 6 speelmiddagen hier in De Kliederschuur. Bij veel interesse kunnen we ook nog kijken naar een Cursus en Speelgroep op de vrijdag en maandag ochtend en middag.

 

Reserveer hier snel je plekje: https://www.supersaas.nl/schedule/DeKliederschuur/Activiteiten_Kliederschuur

 

En hier koop je je ticket in de webshop van De Kliederschuur: https://www.dekliederschuur.nl/product/11784862/cursus-en-speelgroep

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.