Kliederfeestjes

 

Wat is er ontzettend veel vraag naar de kinderfeestjes. Snap ik ook wel, de thema en workshop Kinderfeestjes die ik gaf op de vrijdag middag waren ook ontzettend leuk!

 

De middagen zijn voor mij voorlopig niet haalbaar, maar het kan nog wel bij mij op een ochtend. Bijvoorbeeld op een studiedag van school. Als je dit op tijd aangeeft kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

 

Op de vrijdag middag gaat Roelien van Dansvlinders Klieder Dans Feestjes geven in De Kliederschuur. Ze heeft het eerste oefenfeestje gedaan en ze vond het ontzettend leuk.

 

 

Bewegend op muziek maken jullie een een mooi kunstwerk op canvas. Daarna kan er nog lekker gespeeld worden in verschillende hoeken en bakken.

 

Ik ga van de week verdere informatie op de website zetten en datums in de agenda. Maar wil je alvast een plekje reserveren op de vrijdag middag, neem dan gerust alvast contact op met Roelien: info@dansvlinders.nl

 

In de agenda van de Kliederschuur kun je zien wanneer er nog plek is voor een kinderfeestje en vervolgens kun je een plekje reserveren in de online agenda van de Kliederschuur.