Voordeelsets Organza Sjaaltjes

 

Organza sjaaltjes zijn heerlijk zacht en doorschijnend. Je kunt hier met je baby heerlijk Sensopatisch mee spelen en zo samen de kleuren ontdekken. Bekijk de inspiratie pagina Organza Sjaaltjes voor veel speeltips en foto's.

 

 

Doe dit spel wel AlTIJD samen of onder toezicht. Laat je baby NOOIT alleen met de sjaaltjes! Controleer ook altijd even extra of de sjaaltjes goed vast zitten.

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Wist je dat er ook een Baby Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Sensorische Baby Pakketje thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Baby Abonnement.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Manon
2 jaar geleden

Beste.
Wat is het formaat van de organza baby-sjaaltjes? Alvast bedankt. Manon