Sensorische Baby Buisjes

 

Is je kindje nog te jong voor een Sensorische bak, of vind je dit gewoon nog wat te spannend? Dan is het fijn om te beginnen met Sensorische Baby Buisjes. Zo kun je dezelfde materialen aanbieden. Alleen zitten ze dan in een buisje waarvan de dop goed is vastgelijmd met het lijmpistool. 

 

De baby buisjes zijn nog smaller dan de smalle Sensory Bottles. Perfect formaat voor baby handjes. Je baby kan er naar kijken, mee schudden, spelen en tot rust komen. Het is ook erg leuk om ze toe te voegen aan een Sensorische Schattenmandje. Naast de gevulde buisjes vind je hier ook lege buisjes om zelf te vullen.

 

Bekijk de inspiratie pagina Sensorische Buisjes voor veel speeltips en foto's.

 

De buisjes zijn gemaakt van hoogwaardig veilig PET kunststof met een aluminium schroefdop. Ze zijn licht van gewicht en duurzaam en veilig voor langdurig gebruik. De buisjes zijn 14 centimeter lang en hebben een diameter van 2,5 centimeter. De inhoud van de buisjes is 40 milliliter.

 

LET OP!
Laat je baby/dreumes/peuter hier altijd onder toezicht mee spelen! En kijk regelmatig of de dop nog goed vast zit!

 

De losse baby materialen en complete baby pakketten zijn gebaseerd op de activiteiten die ik doe met kinderen tijdens een Snoezel Uitje in De Kliederschuur. Kinderen van 4 maanden tot 2 jaar komen hier dan onder begeleiding. Daarom is het wenselijk om hier thuis ook SAMEN of onder BEGELEIDING mee te spelen.

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Wist je dat er ook een Baby Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Sensorische Baby Pakketje thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Baby Abonnement.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.