Nieuwsbrief van De Kliederschuur

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 


De laatste Nieuwsbrief is al weer een poosje geleden. Vanwege een niet zo makkelijke zwangerschap moest ik rustig aan doen en eerder stoppen met activiteiten in De Kliederschuur. Ik was al vanaf januari bezig met fijne vervanging voor mijn verlof, maar helaas is dit anders gelopen…

Momenteel hoogzwanger ben ik aan het kijken wat ik met de meiden van het Team Kliederatelier kunnen aanbieden van Oktober tot en met December 2022 in De Kliederschuur. Zelf zal ik het tot December nog even rustig aan doen. Waar ik wel fijn mee bezig ben is met het verbeteren van de website en de webshop en maken van inspiratie pagina’s. Ook wil ik weer regelmatig de Nieuwsbrief gaan versturen. Want ik heb gezien dat er heel veel nieuwe inschrijvingen zijn op de Nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief Week 46

Nieuwsbrief Week 45

Nieuwsbrief Week 44

Nieuwsbrief Week 43

Nieuwsbrief Week 42

Nieuwsbrief Week 41


Nieuwsbrief Week 40

Nieuwsbrief Week 39

 

Nieuwsbrief Week 38

 

Nieuwsbrief Week 37

 

Nieuwsbrief Week 36