Uitdeelcadeautjes

 

Originele uitdeelcadeautjes gebaseerd op de materialen en producten die we gebruiken in De Kliederschuur. Deze cadeautjes zijn dus uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld worden.

 

 

Voor kinderen onder de 2 jaar heb ik uitdeel cadeautjes gemaakt waarbij de rijst in een sensorische buisje zit. Deze baby buisjes zijn nog smaller dan de smalle Sensory Bottles. Perfect formaat voor baby handjes. Ze kunnen er naar kijken, mee spelen, schudden, ontdekken of mee tot rust komen. Het buisje is stevig vastgelijmd met het lijmpistool.

 

 

Wil je graag een andere kleuren mix, of wil je nog iets toevoegen aan het setje? Neem dan gerust contact met me op!

 

Naast de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur heb ik drie vaste inpak momenten. Namelijk maandag, dinsdag en vrijdag. In de webshop staan de producten en pakketten die klaar staan in De Kliederschuur. De pakketten die op 'uitverkocht' staan kan ik maken, dit duurt alleen wat langer. Ook voor grotere aantallen mag je contact met me opnemen. En bestellingen voor opvang en scholen mogen per mail en op factuur. Mail dan naar info@dekliederschuur.nl

 

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.