Creatief Abonnement

HET CREATIEVE ABONNEMENT START WEER IN HET NIEUWE SCHOOLJAAR (SEPTEMBER).

 

Ontvang een jaar lang elke maand een uniek creatief pakketje. Iedere eerste week van een nieuwe maand ligt er een pakketje voor je klaar of wordt hij thuis bezorgd.

 

Het creatieve abonnement is gebaseerd op de Kinderwerkplaats en Workshops die ik hier geef in de Kliederschuur. De kinderen die hier komen zijn meestal tussen de 5 en 12 jaar. Zijn ze wat jonger dan doe je waarschijnlijk veel samen, zijn ze wat ouder dan kunnen ze het waarschijnlijk redelijk zelfstandig.

In de Kliederschuur volg ik de seizoenen en feestdagen. Dat is dan ook terug te zien in het abonnement. 

 

Hier kun je zien welke creatieve pakketten er afgelopen maanden verzonden zijn: 

https://www.dekliederschuur.nl/inspireren/pakketten/maandelijkse-abonnementen-1/creatief-abonnement-1

 

Je koopt een abonnement voor een jaar. Dan ontvang je dus 12 keer een pakketje. Na dit jaar kun je kijken of je door wilt gaan met dit abonnement of dat je hem wilt omzetten naar een ander abonnement. 

 

JAAR ABONNEMENT VAN DE KLIEDERSCHUUR
Ophalen bij De Kliederschuur: €199,95
Thuis bezorgd in Nederland: € 274,95
Thuis bezorgd in België: € 324,95

 

Als je meerdere abonnementen besteld je één keer thuis bezorgd in Nederland of België en voor de rest mag je aanklikken 'Ophalen bij De Kliederschuur'. Zodat je maar één keer de bezorgkosten hoeft te betalen. 

 

Tip! Wil je gedurende het jaar een keer wat extra bestellen in de webshop van De Kliederschuur?  Dan mag je bij je bestelling aanklikken ‘Gratis afhalen bij De Kliederschuur’ en dan bij de opmerkingen vermelden: ‘Meesturen met abonnement nummer: …’. Dan hoef je geen extra verzendkosten te betalen.