Vertelstenen

 

Nieuw in de webshop! Story Stones ofwel vertelstenen. Al een poosje liep ik met het idee dat het me zo mooi leek om sensorische bakken te combineren met vertelstenen.

 

Vertelstenen bevorderen de taalontwikkeling en het denkvermogen van kinderen. Ook de fantasie en creativiteit van de kinderen worden geprikkeld. Vertelstenen kunnen kinderen ook helpen om gevoelens en emoties te uiten. Ze kunnen er ook een uitlezen en die gebruiken als krachtsteen.

 

Zie de link hieronder voor meer informatie over de Vertelstenen en bekijk welke vertelstenen we tot nu toe allemaal gemaakt hebben.

 

'Mijn dochter vond vooral de vertelstenen van de gruffalo het einde. Ikzelf vond de muis echt fantastisch gelukt! Echt prachtig. Ik zette de muziek van de gruffalo op en de kinderen begonnen te spelen. Echt heel leuk om zo met de winter bezig te zijn.' 

 

Deze producten zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.