Sensorische Baby Flessen


Is je kindje nog te jong voor een Sensopatische bak. Of vind je dit gewoon nog wat te spannend. Dan is het fijn om te beginnen met een Sensory Bottle. Zo kun je dezelfde materialen aanbieden. Alleen zitten ze dan in een fles waarvan de dop is vastgelijmd. Je baby kan er naar kijken, mee schudden, spelen en tot rust komen.


De smalle flessen zijn al geschikt voor baby's vanaf 3 maanden. Hier vind je de gevulde smalle flessen, er zijn ook brede flessen en lege flessen om zelf te vullen.

De brede fles is geschikt vanaf 6 maanden. Hier vind je de gevulde brede flessen, er zijn ook smalle flessen en lege flessen om zelf te vullen. De brede fles is 5,7 bij 17 centimeter en heeft een inhoud van 400 milliliter. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PET-kunststof in levensmiddelenkwaliteit, licht, robuust en duurzaam, niet giftig en geurloos.

Deze materialen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Ik kleur altijd met voedingskleurstof, zodat als er toch even geproefd wordt het niet schadelijk is.

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

 

Wist je dat er ook een Baby Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Sensorische Baby Pakketje thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Baby Abonnement.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.