Sensorische Baby Flessen


Is je kindje nog te jong voor een Sensopatische bak, of vind je dit gewoon nog wat te spannend. Dan is het fijn om te beginnen met een Sensoriscje Fles ofwel Sensory Bottle. Zo kun je dezelfde materialen aanbieden. Alleen zitten ze dan in een fles waarvan de dop is vastgelijmd met het lijmpistool. Je baby kan er naar kijken, mee schudden, spelen en tot rust komen.

 

Bekijk de inspiratie pagina Sensorische Flessen voor veel speeltips en foto's.

 

De smalle flessen zijn al geschikt voor baby's vanaf 3 maanden vooral als ze gevuld zijn met 'droge' materialen. Met vloeistof erin zijn ze natuurlijk wat zwaarder. De brede fles is geschikt vanaf 6 maanden.

 

Hier vind je verschillende gevulde brede en smalle flessen. Ook kun je ze leeg kopen, zodat je ze helemaal naar eigen wens kunt vullen. De flessen zijn gemaakt van hoogwaardig PET-kunststof in levensmiddelenkwaliteit, licht, robuust en duurzaam, niet giftig en geurloos.

 

Wat zo fijn aan deze flessen is is dat ze een brede dop hebben. Baby's kunnen deze niet in hun mond stoppen. Ook is het gat vrij breed zodat je hem ook kunt vullen met kleine speelgoedjes als Lego blokjes.

 

 

Deze materialen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. Check ook regelmatig of de dip nog steeds goed vast zit.

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

'Droge' Flessen

 

Thema Flessen 

 

Magnetische Flessen 

Flessen met Vloeistof 

 

Flessen met Glitters 

Flessen met Water en Olie

 

Lege Zakken, Buisjes, Flessen, Ballen & Lampjes

 

Wist je dat er ook een Baby Abonnement is!? Dan krijg je in de eerste week van een nieuwe maand een Sensorische Baby Pakketje thuis bezorgd. Lees in de link hieronder meer over het Maandelijkse Baby Abonnement.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

selma
een jaar geleden

Hi!

Een vraagje... Zit er op de senso flesjes kinderslot? Of kunnen de kindjes de dop zo losdraaien?