Voorstellen Sannemarijn

 

Sannemarijn is iemand die graag haar handen uit de mouwen steekt. Samen met haar man en kinderen is ze haar eigen boerderij aan het opbouwen. Dit doen ze op een prachtig erf, naast het bos. En op dit erf krijgen hun dochters(7 en 4) alle ruimte om hutten te bouwen, boom te klimmen en heksensoep te maken. 

 

Vanuit een vertrouwde basis, mogen experimenteren,  vallen en opstaan,  zich echt op hun eigen manier mogen ontwikkelen. Dat is wat ze, zowel aan haar eigen kinderen als vele andere kinderen wil meegeven.  Sannemarijn leidt hierin geen kinderen, maar begeleidt kinderen in hun eigen (leer/leef)proces. 

 

Sannemarijn heeft jarenlang in de kinderopvang gewerkt. Ze is ervaringsdeskundig in het creëren van een uitdagende leeromgeving op de groep, waarbij ze veel gebruik maakt van sensopatisch spel, loose parts en thematisch werken. Hierover kan ze dan ook met veel passie vertellen bij de trainingen van de Kliederschuur.  Met een grote dosis creativiteit weet ze prachtige thema tafels neer te zetten waar kinderen zich lekker kunnen uitleven.  

 

Bij Sannemarijn weet je wat je aan haar hebt. Ze zal niet zo snel ergens doekjes om winden. Met haar haar visie, ervaring en nuchterheid vormt ze een mooie aanvulling voor het kliederteam.