Baby Abonnement

 

Op deze pagina kun je per maand zien wat er in het maandelijks Baby abonnement zit. Handige links naar bijvoorbeeld meer foto's, filmpjes of blogs staan eronder.

 

Juli Boerderij 

 

 

Sensorische fles met maïs en boerderij dieren. Met daarbij een houten bijtring met een boeren sjaaltje. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Juni Contrastkleuren

 

 

Cobtrastkaart in losse houder, met houten bijtring met linten in contrastkleuren. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Mei Thema Lente

 

 

Smalle sensorische fles met lente rijst en vogeltjes. Baby buisje met groene spliterwten en lieveheersbeestjes en een roze lente sjaaltje. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

April Baby Sjaaltjes

 

 

Houten tissue doos met een set organza babysjaaltjes rustige kleuren. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Maart Thema Feest

 

 

Houten bijtring met gekleurde linten, brede sensorische baby les met confetti en een bal met kikkererwten. De bal is op vier plekken vastgelijmd met lijm pistool. Altijd onder toezicht mee laten spelen. 

 

Februari Thema Liefde

 

 

Houten bijtring met oud roze baby sjaaltje, smalle sensorische baby fles met roze glitters en een baby buisje met rode rijst en houten hartjes. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

Januari Baby Buisjes

 

 

Set van vier verschillende sensorische baby buisjes. Altijd onder toezicht mee laten spelen.

 

 

Heb je geen zin in alle voorbereidingen? Van veel van de bovenstaande activiteiten hebben we leuke pakketjes gemaakt. Deze kun je vinden in de webshop van de Kliederschuur, zie de link hieronder. 

 

 

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Uiteraard zullen we zodra we nieuwe informatie hebben dat hier toevoegen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!

 

Liefs Monique van De Kliederschuur

 

 

Ben je met een van de activiteiten aan de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.