Informatie avond Sensopatisch Spel

 

Samen met Mirna organiseer ik een informatie ochtend, middag of avond Sensopatisch Spel. Inclusief koffie, thee met wat lekkers.

 

Wat is Sensopatisch Spel? Hoe is de Sensomotorische Ontwikkeling van 0 t/m 4 jaar? Hoe kun je de zintuigen blijven prikkelen bij kinderen ouder dan 4 jaar? Wat voegt Sensopatisch Spel toe aan de ontwikkeling van Kinderen? Op welke manier kun je Sensopatisch Spel inzetten om kinderen te helpen om lekker in hun vel te zitten?

Met veel tips en voorbeelden over hoe je dit spel wat meer thuis of op je werk (bijvoorbeeld opvang of onderwijs) kunt toepassen. Deze workshop duurt 3 uur en de kosten zijn €74,99 per persoon. 

In de Agenda van De Kliederschuur kun je zien welke avond er weer een Informatie avond Sensopatisch Spel op de planning staat. Hier kun je dan een plekje reserveren. Als dat gelukt is mag je in de webshop een ticket kopen voor de Informatie Avond Sensopatisch Spel. Het ticket is geldig voor 1 persoon.

Mocht je onverhoopt door bijvoorbeeld ziekte toch niet kunnen komen. Dan schuiven we het ticket door naar een volgende keer.

Zet in de omschrijving nog even voor welke datum je een ticket hebt gekocht en voor wie het ticket is. Dan krijg je van mij een een mail met meer informatie.

Wil je graag met bijvoorbeeld je team naar een Informatie ochtend, middag of avond Sensopatisch Spel komen. Neem dan gerust contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wil je Sensopatisch Spel en de andere Creatieve Activiteiten van de Kliederschuur nog meer toepassen in je werk of wil je zelf een Kinderatelier beginnen? Dan is de Inspiratiemiddag Kinderatelier meer wat voor jou.

Naast bovenstaande informatie doe ik mijn hele verhaal, van hoe het ontstaan is tot nu. Laat ik de gehele schuur zien, vertel ik waar ik mijn materiaal weg haal. Laat ik zien hoe ik voorbereidingen doe, spullen bewaar en opsla en nog veel meer...