Abonnementen

Wil je ook elke maand een Knutsel, Timmer of Klieder pakket ontvangen? Voor €15,00 krijg je jouw pakket in de eerste week van een nieuwe maand thuisbezorgd. Ik verklap de pakketten van de maand DECEMBER, maar daarna is het iedere maand een verrassing! En bestel je voor 1 december 2021 één van de abonnementen dan krijg je er een leuk cadeautje bij. Super leuk voor Sinterklaas!

De abonnementen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld en geknutseld worden. 
Ook zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar, dit kun je doen door mij een bericht te versturen via het contactformulier.

Je kunt wisselen tussen de abonnementen. Bestel het abonnement dat je als eerste wilt ontvangen. En geef dan bij de opmerkingen aan tussen welke abonnementen je zou willen wisselen. Of in welke volgorde je ze zou willen ontvangen. Dan ga ik dat bij je abonnement noteren! En verzenden naar België kan ook! Bestel dan nog wel even de extra verzendkosten naar België erbij.