Sensorische Pittenzakjes

 

Sensorische Pittenzakjes, om mee te spelen, schudden, ontdekken of om mee tot rust te komen. Met deze pittenzakjes worden de zintuigen van je baby, peuter, dreumes geprikkeld. Omdat ze verschillen van textuur, kleur vorm en inhoud!


In de ene set ligt de nadruk wat meer op de verschillende texturen en in de ander wat meer op de kleuren en de vormen. Ze verschillen wel allemaal van inhoud. In de een zit fyberfyl, stukjes katoen en in een ander zit rijst of kikkererwten. Daarom wegen, voelen en klinken ze allemaal verschillend. Dit stimuleert de tastzin van je kindje.

 

Zie de link hieronder voor meer informatie over de pittenzakjes en bekijk welke pittenzakjes we tot nu toe allemaal gemaakt hebben.

 

 

Deze materialen zijn gebaseerd op de activiteiten in de Kliederschuur. Deze zijn uniek, out of the box en zelfgemaakt. Daarom moet er altijd samen of onder toezicht mee gespeeld worden. 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop in gang zijn is donderdag onze vaste inpakdag. 's Morgens pakken we alle bestellingen in zodat ze voor drie uur op de post kunnen. Dan heb je het binnen voor het weekend. Mocht er echt haast bij zijn, of is het een cadeautje? Of is een pakket niet meer op voorraad? Of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid. Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.