Sensorische Hulpmiddelen

 

Binnenkort komen hier meer sensorische hulpmiddelen. Zo zijn we bezig met sensorische verzwaarde schootkussens.

 

Nu de activiteiten en trainingen in De Kliederschuur weer volop aan de gang zijn is vrijdag onze vaste inpakdag. Mocht er haast bij zijn, is het een cadeautje, is iets niet meer op voorraad, of ben je een pakket op maat nodig voor een speciale gelegenheid? Doe mij dan maar een berichtje! Ook als er iets niet goed is aangekomen, dan kijken we gelijk samen naar een goede oplossing.

 

Eerste Hulp bij Overprikkelingen

 

Jullie hebben Manon Lemkes van Yin Yoga Sound al een aantal keer voorbij zien komen. Ze geeft hier regelmatig creatieve yoga lessen in De Kliederschuur, zoals de lessenserie het creatieve en gevoelige kind. Deze lessenserie start trouwens in Oktober weer.

 

 

Naast de yoga lessen aan kinderen gaat Manon ook trainingen geven in De Kliederschuur. En is net haar aller eerste boek uit! ' Eerste hulp bij overprikkelingen'. En deze kun je bestellen in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

In dit boek met de bijbehorende inspirerende kaartenset en duidelijke toelichting ga je stap voor stap kennismaken met wie jij van binnen bent. Je leert in te zien welke invloed de buitenwereld heeft op jouw binnenwereld. Hoe verwerk jij de prikkels die bij jou binnenkomen en wat raken ze bij je aan?

 

Het boek is geschikt voor mensen die HSP, onrust, stress en moeite met hebben met alles wat op ze afkomt. Ook is het geschikt voor mensen die gediagnosticeerd zijn met HDHD. Het boek biedt hulp om meer rust en balans in je leven te gaan brengen. Het zorgt voor motivatie en zelfvertrouwen en maakt zo de weg vrij voor een blijer leven.

 

 

In een wereld waar veel van ons wordt verwacht en de lijn naar de buitenwereld altijd open is, lopen we tegen een mentale disbalans aan. Het resultaat: angsten, veel gedachten, burn-out en andere stress gerelateerde klachten. Eerste hulp bij overprikkelingen maakt je bewust van hoeveel invloed de buitenwereld heeft op je binnenwereld.

 

Op het moment dat je meer prikkels binnen krijgt dan dat je op dat moment kunt verwerken, zet dit allerlei interne mechanismen in werking die invloed hebben op jezelf maar ook op je relatie met anderen. Ben je daarbij hooggevoelig dan ligt het spreekwoordelijke 'overlopen' of jezelf kwijtraken op de loer.

 

 

Je krijgt inzicht over hoe overprikkelingen invloed hebben op jezelf en op de relaties om je heen. Je gaat leren handelen en jezelf helpen in dit proces. Je bouwt letterlijk een vriendschap op met jezelf doordat je jezelf gaat leren kennen.

 

Het boek 'Eerste Hulp bij Overprikkelingen' met 55 inspiratie kaarten in een box kost €39,90 inclusief verzendkosten. Je kunt het boek hier via onderstaande link.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, toffe creatieve inspiratie, activiteiten in de schuur en de aller nieuwste blogs, acties en producten in de webshop? Schrijf je dan snel hieronder in voor De Nieuwsbrief van De Kliederschuur. En ontvang een kortingscode voor 10% korting die je kunt gebruiken in de webshop van De Kliederschuur.

 

 

Ben je met een van deze producten of pakketten uit de webshop van De Kliederschuur de slag gegaan? We zouden het leuk vinden als je een reactie achter laat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.